Şimdi Ara

Digitürk üyelik hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mayıs ayına kadar 4 yıllık digitürk üyesiydim. Mayıs ayında üyeliğimi iptal ettirip kartı teslim ettim. Liglerin başlamasına yakın, tekrardan abone olmak istediğimi ve elimde receiver ve uydu olduğunu, sadece kart ile abone olabileceğimi belirttim. Böyle bir şeyin olamayacağı ve bana tekrardan uydu ve receiver verileceği söylendi. Her konuda tasarrufa gitmemiz gerekirken neden bana sadece kart verilip üyelik başlatılmıyor? Mevcut uydum hazır vaziyette eutelsata çevrili ve receiverımda 4 yıl boyunca digitürk seyrettiğim bir cihaz. Sadece kartla yayınları seyredebilirim. İçimde bu Beşiktaş aşkı olmasa yüzüne bile bakmam senin digitürk ama aşk için herşeye katlanılır...............................

• Dostum bizde ligtv üyesiydik iptal ettirip kartı geri verdik.Çok pişman olduk şimdi o karta 1 milyar bile verirler.Millet D-Smart ve lig tv yi bir arada kullanmasın diye böle bi çakallık yaptılar.Daha karar vermedik.Ligtv mi D-Smart mı diye
  • İyide sonuçta bana yeniden abonelik yaparlarsa yeniden kart vermeyecekler mi? Fazladan bi receiver ve çanak olmuş olacak ona da benim ihtiyacım yok
  • Orasını bilmem ama kart vermezler.2sini bir arada kullandırmamak için dostum.Allah kahretsin ya bıktık bunlardan futbolumuzuda elimizden aldılar
    quote:

Orjinalden alıntı: cenkay02

İyide sonuçta bana yeniden abonelik yaparlarsa yeniden kart vermeyecekler mi? Fazladan bi receiver ve çanak olmuş olacak ona da benim ihtiyacım yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.