Şimdi Ara

digiturk usb'den film izlemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
16.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayardan usb'ye aktarıp ordanda usb flash diski digiturke bağlayıp filmi izlemek istiyorum çünkü tv geniş ekranda film daha zevkli. Yalnız medya seçeneklerine sadece müzik ve fotoğraf seçeneği koymuşlar, avi görmüyor. Bende kayıt özelliğinden faydalanmayı düşündüm. Kayıt dosyası formatı ne ise aynı formatta usb'ye film aktarırsam, digiturk'te kaydedilmiş dosya sanarak filmi gösterebilir :) Böyle birşey olabilir mi? Kayıt dosyasının ne olması gerek? Olmazsa digiturk'ün usb'sinden film izlemek mümkün mü?

• 16gb flash disk ile kısa bir kayıt denemesi yaparak formatını görebilirdim ama yapamıyorum, kayıt dediğimde "usb girişine harici hdd takınız" diyor. Kayıt yaparken flash disk kabul etmiyor ama kayıtlara bakarken klasörleri görebiliyorum okuyor ama kayıt yapmıyor herhalde.
  • Müşteri hizmetlerine sordum mp4 formatında kayıt ediyor dedi. Bende mov dosyasını mpeg-4 ile kaydettim ve mp4 uzantılı dosya oluştu. Flash diske yükleyip digiturk kayıtlarım menüsünden girdim klasörler görünüyor ama dosya görünmüyor, mp4 formatını görmüyor yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: tamerr_re

Bilgisayardan usb'ye aktarıp ordanda usb flash diski digiturke bağlayıp filmi izlemek istiyorum çünkü tv geniş ekranda film daha zevkli. Yalnız medya seçeneklerine sadece müzik ve fotoğraf seçeneği koymuşlar, avi görmüyor. Bende kayıt özelliğinden faydalanmayı düşündüm. Kayıt dosyası formatı ne ise aynı formatta usb'ye film aktarırsam, digiturk'te kaydedilmiş dosya sanarak filmi gösterebilir :) Böyle birşey olabilir mi? Kayıt dosyasının ne olması gerek? Olmazsa digiturk'ün usb'sinden film izlemek mümkün mü?

Hayir harddiskfilmi ts. formatinda kaydediyor cunku kendim denedim gordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.karasu02 -- 11 Mart 2015; 2:45:50 >
  • Yokmu bilen

Andorid TV'Den Film İzleme
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.