Şimdi Ara

Digitürk'ü başka bir adreste çalıştırabilir miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Digitürk dekoder ve kartımı yanıma alsam, aile ziyareti yapacağımız bir adreste dekoderi kurarsam ligtv (77.KANAL) çalışır mı, bu işlemi yapan arkadaşlar var mı aramızda?

Bunun için hangi işlemleri yapmam gerekiyor?

Teşekkürler.

• Hocam lig tv yayınını eutelsat üzerinden alıyorsan; gittiğin evdede eutelsata yöneltilmiş bir çanak olmalı. Eğer türksat üzerinden alıyorsan diğer evde de türksat bağlantısı varsa tak çalışıtır olmazsa tüm bağlantıları yaptıktan sonra kolay kurulum yaptır. Eğer tüm işlemleri yapıp sonuç alamazsan 0212 473 73 73 ü ara
    EDİT: Ben böyle biliyorum. Yanlışım varsa başka arkadaşlar düzeltirse sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brs_lfc -- 5 Aralık 2015; 9:50:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geywe54 kullanıcısına yanıt
    Sadece lig tv içinde üyelik hangi uydudan olursa olsun Turksatta çalıştırabilirsiniz.Kutuyu bağlandıktan sonra Turksat kolay kurulum yaparsanız yayın alırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: gefe16

Sadece lig tv içinde üyelik hangi uydudan olursa olsun Turksatta çalıştırabilirsiniz.Kutuyu bağlandıktan sonra Turksat kolay kurulum yaparsanız yayın alırsınız.

Doğru mu anladım benim eutelsat 5 büyükler paketim var. Bunu türksat çanaga bağlayıp lig tvyi izleyebilir miyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet lig tv açılıyor ulusal kanallar falan açılmaz ama.Birde kutunuzda turksat kurulumu yapabiliyor olmanız lazim mesela sagem cihaziniz varsa olmaz

• Merhabalar konuyu takip eden veya aynı soru ile karşı karşıya kalacak arkadaşlar için yazıyorum.

Dekoder ve kartımı götürdüm ben türksat uydusu ile hizmet alıyorum, gittiğim yerde de türksat hizmeti olduğundan dekoderi kurdum 2 fişe taktım kabloları arkadan girişleride taktım hiç bir işlem yapmadan otomatikman 77. Kanalı çalıştırabildim.

Kurulum , uydu ayarı hiç bir şeye gerek kalmadan bu işlemi yapabildim.

Deneyecek arkadaşlara duyrulur :)

• kutu ve digi kart ile birlikte izleme olanağı var, fakat sadece kartla başka digi kutuya takarsanız izlenme şansı yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gefe16

Evet lig tv açılıyor ulusal kanallar falan açılmaz ama.Birde kutunuzda turksat kurulumu yapabiliyor olmanız lazim mesela sagem cihaziniz varsa olmaz

süpermiş bilgilendirme için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.