Şimdi Ara

Digitürk Türsattan LİG tv Şampiyonlar Paketi İlk 6 Ay 22,90 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Digitürk Türsattan LİG tv Şampiyonlar Paketi İlk 6 Ay 22,90 TL

Digitürk Türksat Üzerinden Şampiyonlar Paketinde Kampanya !

18 Ay taahhütlü olan Bu Kampanyada İlk 6 Ay 22,49 TL Kalan 12 Ay 44,99 TL Sabit Ücret Garantisi İle Şampiyonlar Paketindeki 5 Büyüklerin Tüm Maçlarını Seyrediyorsunuz.
    Normal (SD) Uydu Alıcısı İle Kurulumunuz Mevcut Sisteminizden Faydalanılarak Yapılıyor. 300 Adet Türksat Kanallarının Yanı Sıra Lig TV Paketini Seyrediyorsunuz.
    NOT : Mevcut Sisteminizden Faydalanıldıgı Taktirde Aktivasyon Bedeli 30 TL , Çanak Kullanıldığı Takdirde Aktivasyon Bedeli 85 TL dir.

Türksat uydusu üzerinden yayınlanacak Lig tv Şampiyonlar Paketi (GS-FB-BJK-TS-BS) İlk 6 Ay 22,50 TL Sonraki 12 Ay 44,99 TL ödenerek izlenebilir. Toplamda 18 aylık bir sözleşme yapılıyor. Digitürk decoder için herhangi bir bedel ödemeden abone olabiliyorsunuz. Ayrıca İlk 6 Ay Spor extra ve yetişkin paketini ücretsiz izleyebileceksiniz

DETAYLAR
    * Cihazlar, üyeliğiniz boyunca kullanımınıza sunulacaktır.

* Kurulum Ücretsizdir.Sadece 30 TL aktivasyon ücreti ödersiniz. Mevcut Türksat sistemi var ise ona bağlantı yapılır. Çanak yoksa yeni Çanak Kurulur. 85 TL Kurulum Ücreti Alınır(20 metreye kadar kablo ücretsiz)

KURULUM
    Bu Kampanya 18 ay taahhütlüdür.
    Digiturk Lig TV Kampanya avantajı, Bireyse Kurulum 85 TLdir.
    İç Kurulum Ücretsizdir.Sadece 30 TL aktivasyon ücreti ödersiniz. Mevcut Türksat sistemi var ise ona bağlantı yapılır. Çanak yoksa yeni Çanak Kurulur. 85 TL Kurulum Ücreti Alınır(20 metreye kadar kablo ücretsiz)
    Eğer binada merkezi sistemi var ise çanak anten kurulmaz, bina merkezi sistemine bağlantı yapılır.
    Digiturk kampanya bireysel kurulum hizmetine 20 m kablo dahildir.

UYDU ALICI
    Dijital Digitürk uydu alıcı, üyelik süresi boyunca abonenin kullanımına verilmektedir.
    Bu kampanya Türksat üzerinden verilen bir hizmet olduğu için HD yayın desteği yoktur.
    Digitürk uydu alıcısı, üyeliğiniz boyunca Digitürk garantisi altındadır, arızalanması durumunda çalışan bir uydu alıcı ile aynı anda değiştirilir.

SIKÇA SORULAN SORULAR
    Taahütüm bozulursa ne öderim?
    - İzlediğiniz aylara ait üye olduğunuz Digitürk paketinde aldığınız indirimler ve kurulum bedeli (İç kurulum 45 TL, bireysel kurulum 85 TL) tarafınıza faturalanır.

Kampanya İle İlgili Detaylı Bilgi 0542 528 57 28

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digital34 -- 28 Şubat 2013; 11:44:54 >

• Eutelseta adam akıllı kampanya lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sd yayinmi kaldi kardesim birakin bunlari 80ler 90lar bitti 3d cikmis sd nedir yap hd ayda 50 tl fiyat yaz herkes alsın. ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllık 180 e digiturk play den izliyoruz işte mis gibi..Otel, tuvalet, yol, işyeri farketmiyor hemde :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackbauer

Sd yayinmi kaldi kardesim birakin bunlari 80ler 90lar bitti 3d cikmis sd nedir yap hd ayda 50 tl fiyat yaz herkes alsın. ..

eutelsattan şampiyomlar paketi 18 ay taahhütlü ilk 6 ay 31,50 kalan aylar 63 tl giris+belgesel+sporsever+şampiyonlar + 1 yıl digi plus hediye + 8 ay yetiskin ve sporexstra + hd + 3d yayınlar hediye çanak anden kurulum vs hersey dahil aktivasyon 20 tl. bu kampanyadan verelim sana ?
  • 13 uncu aydan itibaren plus içinde 11 tl istemiceksen alim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim uydu alıcım var tv dahili ve modül girişi de var türksat için sadece digiturk modül alınabiliyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pozitron~

Benim uydu alıcım var tv dahili ve modül girişi de var türksat için sadece digiturk modül alınabiliyor mu?

hayır olmuyor kutusuz malesef olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackbauer

13 uncu aydan itibaren plus içinde 11 tl istemiceksen alim..

plusa iade alıp hd kutu veririz bu şekilde 11 tl ödemezsiniz
  • iyi akşamlar, ben de bu teklifi düşünüyorum. ama televizyonum içinde uydu olan arçeliklerden, kutu yok. bu durumda bağlatırsam bana ekstra ne ücret çıkar? ayrıca türksat uydudan trt hd ve ntvspor hd gibi kanalları hd kalitesinde izleyebiliyorum. lig tv'yi de bu şekilde kaliteli izleyebilecek miyim? son sorum da, basketbol maçları dahil midir?
  • SPOREXTRA PAKETİNİ ALMAN GEREKİR PAKETİNE EK 10 TL ÖDEYEREK
    * BEKO BASKETBOL LİGİNİ SORUNSUZ İZLERSİN.
    NBA İZLEMEK İSTİYORUM DERSEN DSMART ALMAN GEREKİYOR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: digital34

quote:

Orijinalden alıntı: Pozitron~

Benim uydu alıcım var tv dahili ve modül girişi de var türksat için sadece digiturk modül alınabiliyor mu?

hayır olmuyor kutusuz malesef olmaz

ARÇELİK VESTEL TEKNOSA GİBİ ELEKTRONİK MAĞZALARDAN MODÜL TEMİN EDEBİLİR DİGİTÜRK MÜŞTERİ HİZMETLERİNDEN AKTİVE EDİLMESİNİ SAĞLAYABİLİRSİN.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.