Şimdi Ara

Digitürk Türkiyeden fakat....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, tesadüfen bir tanidigimin sorunu hakkinda bilgi ararken burayi buldum ve uygun gördügüm icin soruyorum. Ismi lazim olmayan sahisin hem digitürk euro ve sonra türkiyede bulununan digitürk paketi var.Ikisinide ayni canaga bagliyor, EURO da sorun yok, fakat türkiyeden getirdigi Humax 9502 HD vericisiyle sadece 122 kanal buluyor, mesela ATV, Star, NTV spor, Babyfirst ve daha bir kac kanal yayinlanmiyor. Sirf Belgesel ve Sinema kanallari icin getirdi buraya fakat yinede bu sorunu cözemedi. Kimisi LNB diyor, kimisi kablo, kimisi yurt disina cikardigi icin diyor.....4 cikisli Üniversal LNB var galiba, ilginc olani Digitürk Euro da sorun yok! Siz ne dersiniz? neyden kaynaklaniyor olabilir?

Selamlar

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardim edebilecek kimse yokmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eti61ler -- 3 Şubat 2014; 21:31:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben is uzeri yilda iki kez 3 ayligina yurtdisindayim ve o uc ay icin digiturk euro baglamak sacma olur bende turkiyeden yanima alip sorunsuz izliyorum 278 kanal buluyor, bence sen ayarlarda bi baksan gelismis kurulumda falan lnb ayarlari univerzal secsen oradan biseyler dene, yurtidisinda cikarildigi icin oyle bisey yok cunku sonucta ayni uyduya baglaniyorsun ha turkiyeden ha avrupadan ikiside eutelsattan sinyal aliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erssenn -- 2 Şubat 2014; 5:55:58 >
  • Merhaba,
    ayarlarda zaten BU gösteriyor LNB olarak....

neyden kaynaklanabilir bilmiyorum...122 kanal var bende buldugu....
  • valla bilmiyorum bende sorunsuz calisiyor 279 kanal buluyor yani sorun yok cunku uydu ayni uydu eutelsat turkiyedende yurtidsindanda odan sinyal aliyoryz, bence sinyali falan kontrol etsen yada gelismis kurulum yap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.