< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimontales -- 14 Eylül 2025; 11:49:35 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Herkese merhaba, Bende dün itibari ile bu senede üyeliğimi bayii aracılığı ile indirimli olarak yeniledim. Sporun yıldızı 199 TL + 9 TL 4K servisi. Yıl sonuna kadar Yıldız dolu hediye verildi. faturam 1.5 aylık olacak. Online işlemlerde güncel tutar şuanda alttaki resimdeki gibi gözüküyor. ![]() |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Aynısı bana da oldu 19 ağustos'tan beri uğraşıyorum. 2 eylül'de iade süreci başladı dediler, hala bir iade yok. fatura da kesildi, onu da ödedim. Saçma sapan bir hal aldı. |
WhatsApp Destek Hattı 0850 441 81 83 buradan bir fiyat alın. Yazın en uygun kampanya buradaydı. Şimdi kredi kartına 399 tl den düşük bulmanız zor gibi. Bu rakam digiturk.online sitesindeki kalkınmada öncelikli iller için olan fiyat. Bir de burada bir bayiden uygun üyelik yenileme yapan Lakes isimli arkadaş var yazmış. Ondan da bayi ismini öğrenip yeni üyelik ücreti sorabilirsiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malitem -- 15 Eylül 2025; 18:27:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yani görüntü bir tık daha iyi. Modül kullananlar için pek bir maliyeti olmadığı için alınabilir bence. Ama kutu kullananlar için hem kutu hem lnb değişecek. Maliyetli pek değmez. Haftada 2-3 tane süper lig maçı, 2-3 tane premier lig maçı bir de Formula1 4k yayınlanıyor. Diğer zamanlar belgesel falan yayınlanıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 16 Eylül 2025; 9:43:11 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Arkadaşlar bana sporun yıldızı tüm takımların maçları(fb gs bjk dahil) ve film paketleri vs hepsi 599 diyorlar. Daha da düşerler mi acaba? Teşekkürler. |
|
aynı durum bende de var mail attım, x den yazdım, sürekli arıyorum iade olacak kredi kartına dediler ama 1 aydır uğraşıyorum iade alabilen var mı bu süreçte |
|
tv sony 4k modül girişi var diye biliyorum. Kutulu yayın izliyorum gözlerimin kör olduğunu düşünüyordum ama gözlükle de aynı maç izlerken görüntü çamur gibi bu durumu düzeltmem için modüle mi geçmem gerekiyor. |