Şimdi Ara

Dıgıturk Play Yarı Sezonluk Paket ve Premium Paketi Bilenler Bakabilir Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DT Play'den 129 TL olan yarı sezonluk paketi almaya karar verdim(Paketin yanında 3 Aylığına Premium Paket de hediye gelecek). Daha önce Dıgıturk'le veya D-Smart'la felan hiç işim olmadı bu yüzden işleyişleri hakkında bilgi sahibi değilim. Bu yüzden bilenlere birkaç soru sormak istiyorum:

1-) Yarı Sezonluk paketle tüm derbileri izleyebilecek miyim?

2-) Paketi alma ekranında kredi kartı bilgilerini verirken "yenilemeli paketlerin yenileme ücretlerinin her ay kredi kartımdan çekilmesini kabul ediyorum" diye bi seçenek var bunu kabul etmem gerekiyor. Burada merak ettiğim şu: Hediye olarak verilen Premium paket 3 aydan sonra ücretli olacak ve aylık 5 TL kesilmeye başlayacak tamam da ek bir ücret felan keserler mi? Sonuçta kredi kartı bilgilerim ellerinde olacak; ben ek bir kanal felan satın almazsam kendi kendilerine bi çakallık yapıp 129 TL den ve 3 ay sonra da 5 TL den fazla ücret alırlar mı?

3-) Bu paketi kullanan veya kullanmış olan var mı? Varsa önerir mi?

Şimdilik aklıma takılanlar bunlar. Bu hafta içinde almayı planlıyorum. Lütfen bilenler yardımcı olsunlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: kılass

DT Play'den 129 TL olan yarı sezonluk paketi almaya karar verdim(Paketin yanında 3 Aylığına Premium Paket de hediye gelecek). Daha önce Dıgıturk'le veya D-Smart'la felan hiç işim olmadı bu yüzden işleyişleri hakkında bilgi sahibi değilim. Bu yüzden bilenlere birkaç soru sormak istiyorum:

1-) Yarı Sezonluk paketle tüm derbileri izleyebilecek miyim?

2-) Paketi alma ekranında kredi kartı bilgilerini verirken "yenilemeli paketlerin yenileme ücretlerinin her ay kredi kartımdan çekilmesini kabul ediyorum" diye bi seçenek var bunu kabul etmem gerekiyor. Burada merak ettiğim şu: Hediye olarak verilen Premium paket 3 aydan sonra ücretli olacak ve aylık 5 TL kesilmeye başlayacak tamam da ek bir ücret felan keserler mi? Sonuçta kredi kartı bilgilerim ellerinde olacak; ben ek bir kanal felan satın almazsam kendi kendilerine bi çakallık yapıp 129 TL den ve 3 ay sonra da 5 TL den fazla ücret alırlar mı?

3-) Bu paketi kullanan veya kullanmış olan var mı? Varsa önerir mi?

Şimdilik aklıma takılanlar bunlar. Bu hafta içinde almayı planlıyorum. Lütfen bilenler yardımcı olsunlar...

İlk çıktığı günden itibaren kullandım.

1-) Evet

2-) Digiturk'ten beklenen Çakallığı yapmıyorlar :) Benzer korkuyu ben de yaşamıştım. Dilediğin zaman 5tl fark ile aldığın premium üyeliği iptal edebilirsin. Sanal kart ile alıp limitini sıfır tutarsan, parayı çekemedikleri için otomatik iptal ediyorlar.

3-) Alacağın pakette Görüntü 800K. tatmin etmeyebilir.

SİZE PM ile ulaştım.

• Kesinlikle standart görüntü alma pişman olursun. Ben ipad miniden bile izlerken kimin kim olduğunu çözemiyorum. Çamur diye tabir edilen görüntüdür. Alacaksan yüksek kalite al ben öyle yaptım. Fenerli olmasan ortaklık yapardık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle cevaplar için çok teşekkürler.

birincisi kredi kartımın limiti 5000 TL sanal kart felan nedir bilmiyorum. ben sezon bitince kapansın istiyorum ve yenilemeyi düşünmüyorum. Tamam hediye premium bitince 3 ay sonra yenilensin 5 TL aylık bi şey değil kredi kartından çeksinler onu. ama benim korkum sezon bittikten sonra hemen farklı bir sezonluk paketi kredi kartıma tanımlarsalar diye???

Ayrıca 800K görüntü kalitesi yetmiyor mu gerçekten? Sitede örnek olarak sunulan 800K görüntüsü bana yeterli diye düşünüyorum. Tam olarak o görüntü kalitesindeyse sorun değil. belki de size 800K kötü geliyordur ama oyuncuları bile seçemiyor olmanız 800K nın aşırı kötü bir görüntü kalitesi sunduğunu düşündürüyor bana ve öyle olacaksa kesinlike almam öyleyse eğer.

• Forumda biraz bakarsan 800k nın ne kadar kötü olduğunu kullananlardan öğrenirsin. Sitedeki görüntü asla gerçek değil. Yüksek kaliteyle standart nerdeyse yakın sitedeki verdiği görüntüde. Ama gerçekte çok fark var fiyatından da anlarsın zaten. Digiturke bende bulaşmak istemediğim için bu işe girdim yinede bulaştık böylelikle. Ama ekstra 5tl işi senin isteğine kalmış ben istemedim sadece maç kanalları açık. Sanal kredi kartı işine bak zor bir olay değil. Maç paketi alıyorsun diğer seneye otomatik uzatmazlar sonuçta. Yok güvenmem diyorsan sanal karttan al ben öyle yaptım.

• quote:

Orijinalden alıntı: magicbass

Forumda biraz bakarsan 800k nın ne kadar kötü olduğunu kullananlardan öğrenirsin. Sitedeki görüntü asla gerçek değil. Yüksek kaliteyle standart nerdeyse yakın sitedeki verdiği görüntüde. Ama gerçekte çok fark var fiyatından da anlarsın zaten. Digiturke bende bulaşmak istemediğim için bu işe girdim yinede bulaştık böylelikle. Ama ekstra 5tl işi senin isteğine kalmış ben istemedim sadece maç kanalları açık. Sanal kredi kartı işine bak zor bir olay değil. Maç paketi alıyorsun diğer seneye otomatik uzatmazlar sonuçta. Yok güvenmem diyorsan sanal karttan al ben öyle yaptım.

hocam biraz araştırmayla Standart paket almaktan vazgeçmiş bulunuyorum. yüksek kalite paketi de 200 TL ona da o kadar para vermem. sonuç olarak kahvehane köşelerinde cafe köşelerinde maç izlemeye devam. biraz da uyduya ek olarak verdikleri kartların fiyatlarını araştırayım belki onlardan uygun bir şey çıkar

• Güvendiğin arkadaşın yada burdan sana güvenen çıkarsa 3 kişi ortalama 70 liraya maçlarınız izlersiniz. Oda maç başı 6liraya falan geliyor. En mantıklısı bu tercih sizin ama digiturkten uzak durun :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D-Smart Ek Paket Saçmalığı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicbass

Güvendiğin arkadaşın yada burdan sana güvenen çıkarsa 3 kişi ortalama 70 liraya maçlarınız izlersiniz. Oda maç başı 6liraya falan geliyor. En mantıklısı bu tercih sizin ama digiturkten uzak durun :)

evet haklısınız :)
  • Sizin almak istediginiz paketin hd olanini devrediyorum.dusunurseniz goruselim.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=88582816

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.