Şimdi Ara

DİGİTURK PLAY (Süper Lig Sezonluk Paket)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternet üzerinden ligin 4.haftası 379TL ye aldığım digiturk play üyeliğimi normal digiturk üyelik hediyesi gelmesi yüzünden satıyorum.ürün HD görüntü olduğu için genel fiyatı pahalı gelebilir fakat cep telefonum+i pad de izlediğim maç keyfini anlatmaya inanın zaman yetmez.Samsung S4 ümde maçı otobüste izlerken insanların soru sormasından maçı izleyemez duruma geliyorum.teknolojisi gerçekten inanılmaz.arkadaşlarıma gittiğimde şifremi yanımda götürünce zaten ayrı bir havası oluyor.gittiğiniz her yere maçı yanınızda götürüyorsunuz.maç sonrası yorumların açık olması ve en sevdiğim özelliği maçı kaçırsanızda geriye alıp istediğiniz saniyeyi tekrar yaşayabiliyor oluşunuz tüyleri diken diken hale getiriyor.kendi maçınızın devre arasında diğer maçları açıp hepsinin gol anlarını herkezden önce izliyorsunuz.teknoloji gerçekten kusursuz fakat hediye digiturk ü satamayacağım için bunu ihtiyacı olan bir futbolsevere uygun fiyatla vermek sitiyorum.şifre ve mail reset şekilde verilecektir ve evim yurdum telefonlarım her satışımda olduğu gibi açık ve net olacaktır.hiçbir alışverişimde kar amacı gütmediğimden bu alışverişimde de aynı durum bulunmaktadır. FİYAT:150tl dir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockolade -- 23 Kasım 2013; 20:21:05 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.