Şimdi Ara

Digitürk play reklam rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Şu maç yayınında önce çıkan reklamlar beni çıldırttı. Özellikle maçların aynı saatte olduğu zamanlar resmen işkence.iki saat reklam için videonun doldurmasînı bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: me_kar

Arkadaslar Şu maç yayınında önce çıkan reklamlar beni çıldırttı. Özellikle maçların aynı saatte olduğu zamanlar resmen işkence.iki saat reklam için videonun doldurmasînı bekliyoruz

Sağ üstte reklamı geç diye bişey var hocam ona tıklayın gider hemen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Digiturk Play sezon sonuna doğru iyice zirvalamaya başladı. Reklamlar, macin başında 1-2 dk anlamsiz kasmalar. Önümüzdeki sene almamayi düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önümüzde ki sene iki sebebten dolayı digitürkplay almayacağım.
    1-Şark kurnazı mantığıyla standart kalite ve yüksek kalite kavramını icat edip bizi keriz yerine koyması.Standart dedikleri görüntünün hiç izlenememesi ve diğerine nasılsa bu kadar verdik diye mecbur kalmamız.
    2-Maç izlerken konan reklamlar ve berbat görüntü yönetmenleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alikevicius

Digiturk Play sezon sonuna doğru iyice zirvalamaya başladı. Reklamlar, macin başında 1-2 dk anlamsiz kasmalar. Önümüzdeki sene almamayi düşünüyorum.

+1
  • el değiştirdikten sonra iyice kötüye gitmeye başladı. adam gibi birisi satın almazsa yayın hakları uçar gider digiturkte yok olur
  • play den uzak durun arkadaşlar, bu sene kullandım illallah dedim, sözde 1200k ama 800k kadar görünü geliyor. arayıp şikayet ediyorum sistemde sorun gözükmüyor diyor. arada takılmalar donmalar.. 1600k yada 420 lira istiyorlar ??? gidin kaçak yayın alın daha kaliteli ve ucuza izleyin; kan emicilere para vermeyin.

mediamarkt tan 450 liraya 1 senelik hd dt aldım seneye için, kafam rahat. Çok kampanyalar oluyor, ucuza çanak bulun rahat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musty3535123 -- 17 Mayıs 2014; 22:08:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tivibu Go Kalitesiz Yayın
    geçen yıl açıldı
    digiturk moviemax reklam müziği
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.