Şimdi Ara

Digiturk Modül (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
7.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinal Digiturk modülü kullanmazsan arasıra güncelleme için kartı orjinal kutuya takmak durumunda kalabilirsin. Bence orjinalini alıp modülü yuvada unutmakta fayda var.

@helaxes

Digiturk modül ile abonelik artık yapmıyor diye biliyorum. Aslında bende bunu merak ediyorum. Kartı HD uydu alıcısına takıp Lig TV HD' yi açsam izleyebilir miyim? Belki digitürk bu kanalı sadece HD cihaz sattığı veya kiraladığı abonelere açıyordur. Diğer yandan bu cihazlar irdeto 2. Nette aşağıdaki bilgiyi buldum ;

Digiturk Modül

irdeto 2 ve cryptoworks beraber gözüküyor. Gerçi cryptoworks u HD için bırakacak yazmışsın ama.

gecekusu35

Aboneliğin Eutelsat mı? Eutelsat aboneliği ile Turksat üzerindeki yayınlar izlenemiyor. Aynı durum Turksat aboneliği içinde geçerli. Cihazı Eutelsat' a bağlarsan ( cihazın yazılımında ve odülde problem yoksa ) yayını göstermesi lazım.

Bu arada verecekleri Vestel cihaz irdeto 2 ise yani kart eşleştirmeli ise beraberinde gelecek kart başka bir makinada çalışmayacaktır. Elinde hali hazırda cryptoworks destekli kart ve modül varsa bence iyi düşün.

• quote:

Orijinalden alıntı: EuphoriA
    gecekusu35

Aboneliğin Eutelsat mı? Eutelsat aboneliği ile Turksat üzerindeki yayınlar izlenemiyor. Aynı durum Turksat aboneliği içinde geçerli. Cihazı Eutelsat' a bağlarsan ( cihazın yazılımında ve odülde problem yoksa ) yayını göstermesi lazım.

Bu arada verecekleri Vestel cihaz irdeto 2 ise yani kart eşleştirmeli ise beraberinde gelecek kart başka bir makinada çalışmayacaktır. Elinde hali hazırda cryptoworks destekli kart ve modül varsa bence iyi düşün.

Şimdi kendi receiverimi eutelsat üzerinden denedim ve modülle yayın alabiliyorum. Görüntü kalitesi biraz daha düzeldi gibi ama türksata kıyasla gözle görülür bi fark var. Müşterisine dijital yayın diye bunu vermeye utanır insan.. Neyse en azından kanal düzenleyebiliyoruz. Kumandadan sesi bile açabiliyorum :)) Ne günlere kaldık ya...

Acaba hd yayın talep etsem cw kartımı değiştirirler mi? Bu arada atv ve kanal7 yok. Digitürkte bu kanallar yokmuydu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecekusu35 -- 1 Nisan 2010; 20:09:55 >

• Diğer kanallarıda buldum. Şimdi türksata geçip geçmemekte tereddüt ediyorum. Türksata geçmek istesem ve kurulum için gelen servise kartımı değiştirmek istemediğimi söylesem ne olur acaba. Elimizdeki cw kart vestel cihaza olur mu? Veya Hd yayın talep etsem yine kartımı değiştirirler mi?
  • Yan oda üyeliği için bana da philips receiver kakaladılar. Modül almayı düşünüyorum ve digitürk bayi 75 liraya modül verebileceğini söyledi. Siz kaça, nereden buldunuz acaba ? LCD de dahili receiver ve modül girişi var. O şekilde kullanmak istiyorum. Bunu deneyen var mı acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.