Şimdi Ara

Digiturk Modül (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.571
Cevap
66
Favori
182.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Modül girişi olan istediğiniz bir televizyona takabilirsiniz, paketinizde olan kanalları açtığınızda modül şifreyi çözer kanalı açar.

• amonRa kullanıcısına yanıt
    Modülle TV eşleşmiyor. Modülle içine taktıkları smart kart eşleşiyor.
    İstediğiniz TV ye takabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üyeliğe başvurdum, yeni üyelik. Modül istedim buna göre kayıt açtılar, servis bugün aradı modül yok, kutu getirebiliriz dedi, kabul etmedim. Siz bilirsiniz diyip kapattı telefonu :)) Bir bakalım, isteyelim, bulalım falan hiçbirşey yok.. İnsan gerçekten parası ile rezillik yaşayınca sinir oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt

Israrcı olursanız eninde sonunda bulup getirecekler hocam. Modüllü üyeyim. Cihaz kurduklarında kutu kirası, servis ücreti ve bu kutularla uyumlu lnb derken kafadan 2000 liranız gidecek.

• Sonyxelck S kullanıcısına yanıt

Bizde merkezi sistem var dolayısıyla kurulum ücreti vs olmaz ama 4k kutuya ekstra 50 tl mi ne istiyorlar aylık.. onun harici hdmi kablosu, prizi, ek kumandası vs istemiyorum zaten yeterince ek cihazım var.

Kutulu 4k üyelik isterseniz 1200 lira mdud lnb ücreti ve aylık 50 lira 4k kutu kirası alınıyor, modülde ise sadece yıllık 90-100 lira ödeyerek 4k hizmetini açtırmanız yertiyor, üstüne kutu kumanda kablo kalabalığıyla uğraşmıyorsunuz. Siz ısrarcı olun gerekirse müşteri hizmetlerini arayıp şikayet kaydı bırakın seve seve bulurlar modülü.

Bana da aynı muameleyi çektiler elimizde yok gelmiyor cart curt dediler, bulun dedim kapattım telefonu, ertesi gün aradılar başka bayide bulduk dediler.

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt

Lnb ye gerek varmı illaki kutulu 4k da? Bizim binada merkezi sistem var, 4K sinyalde destekliyor, ben Eutelsat ta iken 4k kutu ile sorunsuzca kullanıyordum, normal uydu ile Trt 4k falanda izleyebiliyorum. Yinede gerekiyor mu LNB?

Edit: Servis bu arada başvurumu iptal etmiş, modül olmadan istemiyorum diye. Digiturk merkezi aradım, onlarda kutulu alın, servisin elinde yoksa bizim yapabileceğimiz birşey yok diyor.. E diyorum yoksa merkezden tedarik etsin çok mu zor modül bulmak? Öyle olmuyor maalesef diyorlar :) Çok enteresan bir olay gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 11 Ekim 2024; 0:57:16 >

Mdud lnb olmadan 4k kutu çalışmıyor artık.

Eutelsatta mdu5 lnb vardı merkezi sistemde genelde bu lnb kullanılıyordu türksatta mdud lnb’ye geçildi.

Hayır yok pazarlama taktiği

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar. Benim yildiz dolu paketim var. 02.11 taahhütüm bitiyor. Simdi verdikleri teklif bana cok kötü. Ilk 4 ay 415 TL kalan 8 ay 829 TL.
    Simdi yeni üye tekliflerini inceledim. Ilk 3 ay 249 TL kalan 9 ay 599 TL.

Ne yapmaliyim sizce?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DRONZZO61U kullanıcısına yanıt

İptal blöfü yapacaksınız en iyi teklifi o zaman alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 18 Ekim 2024; 15:33:3 >
  • Nasil yapmam gerekiyor?
    Almanyada yasiyorum

Gelen teklifleri pahalı diye reddediyorsunuz, tahahütünüz bittiğinde de fesih talebi yapıyorsunuz 1 haftalık ikna süreci var bu süreç içinde sizi arayıp daha uygun teklifler veriyorlar.

• Sorun benim almanyada olmam ve burdaki numarayi arama sanslari yok. Acaba uygulamadan yeni bir teklif yaparlar mi?

Uygulamadan zor, teklifleri telefonla yapıyorlar.

• Bende full paket ilk 3ay 249 sonraki 9ay 529 lira

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • grese kullanıcısına yanıt
    Yeni üyelik mi?

• Merhaba samsung qled q70t televizyon var Bu modül bu televizyona uyumlu mudur Modül işini önerir misiniz Kutu kalabalığı yapmak istemiyorum Yayınları da geriden izlememek istiyorum

• cimbomlusinan kullanıcısına yanıt
    Yıllarca kutu kullanmış birisi olarak diyebilirim ki modül hem özgürlük hem kalite kesinlikle kaliteli bir kutu çıkartmadıkları sürece modülden vazgeçmem

Cihazınıza uyumlumudur onu bilmiyorum…

• susu5611 S kullanıcısına yanıt

Peki ücretlendirme nasıl hocam sizin Kutu ile uğraşmak istemiyorum Ondan internet yayınları aldım ama onlar da ya geriden geliyor yayın ya donuyor vs. Madem para veriyoruz Az daha vereyim kaliteli izleyeyim diyorum özellikle lig maçlarını

• 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.