Şimdi Ara

Digiturk Modül (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.567
Cevap
66
Favori
182.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O zaman modül değişimi için bir başvuru yapabilirsiniz. Muhtemelen teknik bir sorun var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Lucky kullanıcısına yanıt
    Üyelik yaptırdım ama bende de 400. kanal yok listede. TV Samsung. Geçenlerde TV8 geldi ama TRT1 taa 813’te. Samsung’a özgü farklı bir durum var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mkasapoglu M kullanıcısına yanıt

Hocam forumda belirtilen kanal numaraları digiturkun uydu cihazlarındaki kanal numarası. Modüllü üyeliklerde böyle bir ortak kanal listesi ve numarası yok. Sizin televizyonunuzda 1 nolu kanalda olabilir 800 nolu kanalda. Sizde yoksa Türksat sayfasından frekansına bakıp manuel eklemeniz gerekiyor.

Tkgs ile kurulum yapın, digitürk kanalları 770’den başlıyor, normal kanalları tkgs listesine göre izlersiniz. Tkgs ayarını esnek yaparsanız kanal sıralamalarını istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. Lg tv’de böyle kullanıyorum ben, nedense digitürk kanal listesi yok birçok televizyonda.

kendin listeni yapsana 800 kanal digitürk uydudaki kanal numarası modulde kendıne liste yap 30 dakıkalık iş..lg kanal editörü vardır ordan daha kolay olur

• Yıldız dolu 3ay 249 Kalan 9ay 529 aldım
    Aylık ortalama 459 liraya geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grese -- 14 Eylül 2024; 9:16:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bein Sports 4K ve Bein Sports HD yayın farkı için bitrate oranları sizlere bir fikir verebilir. Şu an oynanan Galatasaray- Rize maçından kareler.

4K

HD

4k cok iyiymiş hocam, bende almak istiyorum şuan mantıklı olan en uygun yöntem ne acaba bilginiz varmı

• zurna12 kullanıcısına yanıt

Eğer imkanınız varsa modül alın en azından digiturkun uydu cihazına mahkum olmazsınız.

İmkan derken fiyatımı hocam yoksa modül girişi için mi diyorsunuz. benimtelevizyonm bu, buna uyarmı acaba

• Televizyonunuzda CI modul girişi var dolayısıyla evet uyar. Fiyattan ziyade modül bulmak bayağı zor ondan ötürü söyledim.Küçük şehirlerde bir ihtimal daha rahat bulabilirsiniz.

Özetle 4k yayında 12 mbit civarı bitrate var, olması gereken minimum 25 mbit ama türksat uydusu ile verecekleri bu kadar işte.

Eutelsat'ı arıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 14 Eylül 2024; 22:57:19 >
    Anladım hocam teşekkürler, yeni modül üretilmiyor mu o yüzden mi zor yoksa azmı üretiyorlar

Birde hocam modüllerin fiyatı ne kadar oluyor, zor bulunan bişeyse kazıklamasınlar beni 😄

• zurna12 kullanıcısına yanıt

Herhangi bir ekstra ücreti yok normal digiturk paketlerinden birine üye olurken modüllü üyelik talebinde bulunuyorsunuz. Muhtemelen digiturk uydu cihazı daha fazla üretiliyor modüle göre bir de belli sayılarda gönderiliyordur bayiilere. Büyükşehirlerde o yüzden bulmak zor.

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt

Hocam 4K yayının bulunduğu frekansta 15’e yakın kanal ve 30’a yakın radyo kanalı olunca ortaya böyle bir şey çıkıyor. Tabi buna istinaden Bein muhtemelen yatırım da yapmıyor zaten max bunu veriyoruz ne diye altyapıyı güçlendirelim diye. Turksat uydusunda yakın gelecekte o bitrateleri görebileceğimizi düşünmüyorum.

• Modülü evdeki tvden çıkarıp işyerindeki tvye taksam izleyebilir miyim acaba mesaiye kaldığımda?

• Kemalcansedef K kullanıcısına yanıt

istedigin her yerden izlersin

• 4k yayın almadığım halde derbi 4k

• bugün ts-bjk maçındaki 4k yayın video bitrate yüksek ve kaliteliydi. yine de çakma 4k olmayan kameralar var ama en azından hd yayına göre video kalitesi bayağa yüksekti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 15 Eylül 2024; 22:45:40 >
  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.