Şimdi Ara

Digiturk Keyif paketleri arasında geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 12 ay taahhütlü giriş paketi + 2 keyif paketi + dizi paketi şeklinde üye olmuştum. Neyse ilk kurulum yaparken hangi keyif paketlerini seçiyorsunuz dediklerinde biraz düşündüm; adamda hemen hallolsun diye siz şimdi şöyleyin zaten istediğiniz zaman değiştirebiliyorsunuz dedi. Bende belgesel ve eğlence paketi seçtim.

Ancak müşteri hizmetleri keyif paketleri arasında geçiş yapmadıklarını söylüyor; yani 12 ay boyunca belgesel ve eğlence ile devam edecekmişim. Böyle bir olay var mı yoksa m.hizmetleri yanlış bilgi mi verdi?

• Olmaz öyle şey paşa gonlum hangi paketi izlemek isterse arar digiye soylerim onlarda istedegim paket degisikligini yaparlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben değişiklik yapamıyorsunuz diye biliyorum taahhütlü olduğu için...
  • Geçen ben de müşteri hizmetlerinden bunu istedim, promosyonlu üyeliklerde keyif paketleri değiştirilemez demişti.
  • Tahattüt varsa değişim de olmaz gibi.
  • Degisim oluyor,ben taahhutlu oldugum halde yapmistim.

• Taahhut varsa paket degisikligi olmamasinin mantigi nedir ben paketi kapatmiyorumki işi bilmeyen üşengec temsilciler başlarindan savmak icin bahane uyduruyorlar

Kaldiki digiturk kendi internet sitesinde paket degisikligi icin musteri hizmetlerini arayin diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adorer -- 5 Aralık 2013; 16:50:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tivibu Süper Paket Kampanyası
    4 yıl önce açıldı
    Tivibu go ile tivibu Ev farkı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçen sene geçiş yapmıştım. Bu yılda değişiklik yapmak için aradım, taahhütünüz var geçiş yaparsanız ceza vermek zorunda kalırsınız dediler. Bende vazgeçtim.
  • Ya amaç değişiklik yapmak yerine 4tl daha verdirip izlemek istediğin keyif paketini açtırmak... Zaten keyif paketi dayatması ayrı bir saçmalık. Ben sadece lig tv izlicem diyemiyorsun mecbur 2 keyif paketi (8tl) dayatıyorlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.