Şimdi Ara

Digitürk kart aparatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bugün digitürkten spor paketi üyeliği başlattım. Kartı tv ye takıp izlemek istiyorum ama kartın takılacağı aparat yok. Acaba digitürk bu aparatı vermiyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • O aparat dediğin şey modül ve Digiturk modül vermiyor. Modülü dışarıdan da alamazsın o kart kendi uydu alıcısı dışında hiçbir şeyde çalışmaz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spacenet

    O aparat dediğin şey modül ve Digiturk modül vermiyor. Modülü dışarıdan da alamazsın o kart kendi uydu alıcısı dışında hiçbir şeyde çalışmaz.

    Aynen öyle digiturkte bahsettiğiniz modül sistemi yok. Hiçbir şekilde kutu dışında kart çalışmaz. Zaten kartla kutu eşleşiyor bildiğim kadarıyla. Kartı başkasına taksanız da çalışmıyor.
  • Böyle bir şey mümkün. Aldığın televizyonun o anda digiturkle bu yönde bir anlaşması olacak, genelde yerli markalar. Şuan anlaşmalı bir marka yok. Ve geriye dönük de uygulanmıyor bu. Yada özel müşteri olacaksın.

    Modül de bu:https://forum.donanimhaber.com/store/60/31/cb/6031cb02d8f92c914a29c346c72836c3.jpg

    ırdeto sistemine göre eve gelen kişi kartla varsa modülü, yoksa uydu cihazını eşleştiriyor ve aktövasyon yapılıyor. Kartınız sadece eşleşen cihaz/modülle çalışır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.