Arkadaşlar selamlar. Mesela herhangi bir HD özellikli uydu receiver alıp (aşağıdaki linkteki gibi misal) Digiturk HD aboneliği başlatıp aldığımız receiver ile bu HD yayınları izleyebilir miyiz?
Aşağıdaki receiver linkini örnek olarak veriyorum. Özelliklerde d-smart ve digiturk kısmına çek atmışlar.
Amacımız maliyeti düşük tutmak sureti ile HD yayınları izlemek. :) Konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.
Maalesef olmaz, Hd yayın izlemek için dtnin vereceği vestel marka hd receiveri kiralamak veya satın almak zorundasınız. Vestel cihazlar irtedo kartla uyumlu. -İrtedo kartlar modülle başka receiverde kullanılamıyor- Sizin alayacağınız dt lig tv sayesinde hem tekel oluşturmaya hemde bize zorla receiver satmaya çalışıyor..
yada bi tane hd uyumlu drambox alıp 5 kuruş para vermeden card sharing yapmak ve istediğin kanalı ve daha fazlasını hd kalitesiyle izlemek
Keşke mümkün olsa, olsa koşa koşa gidip ligtv olsun hd kanalları olsun üye olacağım ama çok fevri düşünüyorlar, bende fevri düşünmeye başlayabilirim bu digitürke uyarımdır sizin verdiğiniz cihazlara bağlı kalmak istemiyorum
ben de çok düşünüyorum dreambox alıp yan odaya da yayını vermeyi. ama hd açık olmayacak o zaman. digiturkten şu anki sinema paketini paylaşabileceğim sadece...
Modüllü turksat üzerinden verseler hd yayını süper olacak...