Şimdi Ara

Digiturk HD Aldim Ama.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugun 9.90 + 4 TL Ucret ile 12 Ay Taahhutlu DT9102 Cihazini Aldim.
    Fakat Ntvspor Basta Olmak Uzere HD Olmayan Kanallar Eski SD Cihazdan Kotu Gosteriyor. Kutudan Cikan HDMI Kabloyu Kullaniyorum ve TV im Philiphs pfl 5404(ya da 05).
    Goruntu Ayarlarini Kurcalarken 1080i Secenegini Gordum yani "p" Degil. Bu Yuzdenmi Kotu Goruntu Aliyorum Yoksa Cihazmi Kalitesiz Eger Cihaz Sorunluysa Baska Cihaz İsteme Sansim Varmi? Var ise Eger Hangi Cihazi Onerirsiniz. Kisacasi Ben Nasil Daha İyi Goruntu Alabilirim ;)

• Bende dün samsung 40D6000 led tv me next 18500 hd aldım. merkezi sistem var apartmanda bağladım ama D.turkun eski kutusu normal yayınlarda daha iyiydi. ufak tefek ayarlarımı var bunun bir türlü çözemedim. kaderimizmi bu ya :D
  • Tüm uydu alıcılarında görüntü ayarı çözünürlüğü olarak 1080i'nin üstü yoktur.Ki olsa dahi birşey değiştirmez çünkü şuanda uydu yayını olarak 1080i üstü gelmiyor.
    Ayarlarını ne kadar kurcalarsanız kurcalayın.O cihazlarda daha iyi bir görüntü alamıyoruz ne yazıkki.
    Bizi bu kötü cihazlarına mahkum ediyorlar.Ve malesef bu cihazları kullanmak zorunda kalıyoruz.
    Saygılar
  • Yanliz SD cihaz ( boyle diyorum bilmem dogrumu) bu kadar siritmiyordu. Daha iyi goruntu alabilecegim cihaz varmidir digiturkte?
  • Dijitürk ün hiçbir HD cihazından SD kanallarda performans beklemeyin.Ben de yaklaşık 1 yıldır DT9102 VESTEL kullanıyorum ve bence SD yayınlar berbat.Yeni çıkan Humax var diyorlar denemedim ama yorumlara bakılırsa onun da Vestelden aşağı kalır yanı yok.
    Yani aslında HD cihaz almak sadece digitürkte HD yayınları çok seyredenler için mantıklı derim.Cihazı kullanmak için full paket (film.belgesel,spor) ve sık tekrarlanan yayınlara katlanabilmeyi göze almayı gerektirir:)
    (Not:Ben sadece Lig tv için katlanıyorum aslında)
  • D-Smartı Şİddetle tavsiye etmiyorum,ilk aldığımda çok memnundum,herkesede tavisye ettim,

ilk aldığım paket standart Hd paketi idi.19,90 a güzel güzel izliyordum,ne zamanki eğlence paketini yükseltmek istedim aradım müşteri hizmetlerini dedim böyle böyle,Hemen yardımcı olalım efendim dediler evt 3 dk içinde yayınlarınız açılacak dedi kapattık telefonu...

3 dk bekledikten sonra cihazı kapatıp açınca,normalde izlemiş olduğum Discovery Hd Showcase den tutun Kanal D Hd Star Hd dahil çoğu kanal kaybolurken eğlence paketinden açılan 2 kanal oldu.

Hemen müşteri hizmetlerini aradım söyledikleri cümle : Beyefendi biz kayıdınızı yaptık ama sizin sinyal alımlarınızda sorun var çanak anteninizden kaynaklanabilir dedi! Hanımefendi 5 dk önce normal olarak sinyal alan anten Gusttov kasırgasınamı maruz kaldıda birden bozuldu dediğimde Beyefendi isterseniz teknik servis yönlendirelim dedi !!! Fakaaaaattt teknik servis ücreti 40 TL vermeniz gerekecek dedi.Hayır teşekkürler dedim sinirle kapattım telefonu

Kendi antencimi çağırttırdım hiç bir sorunun olmadığını bu tür sorunlarla kendilerininde karşılaştığını ve D-Smartın bunu sürekli yaptıgını öğrendim.

Ondan sonraki süreçte D-Smart müşterilerini 7 kere aramama rağmen hepsinin yaptığı 30.Kanala gelin sistemi açın kapatın olayından sonra değişen hiç bir şey olmadı,son aramamdaki sinirimle birlikte üst düzey bir yönetici ile görüşmek istediğimi söyledim ve ağzıma gelen ne varsa söyledim,5 sene Digiturk kullandığımı ve böyle bir sorunla hiç bir zaman karşılaşmadığımı müşteri memnuniyetinin hat safhada hissettiğimi,beni umursayarak geri dönüş yaptıklarını bildirdim....Yöneticimiz çocuk kandırır gibi yarın kesin sorunun düzeleceğini ve 1 ay bana full paketi hediye edeceklerini söyledi.

Görüşmemden 1 hafta sonra sorun halledildi,bana hediye edilen full paket bayramda herkese açık olduktan sonra herkesle birlikte kapandı :) toplasanız 15 gün kullanamadım :) Eğlence paketi parası ödediğim halde halen daha izleyemediğim kanallar mevcut.

Nalet olsun diyorum Doğan Grubunun bu ülkeye armağan ettiği yeni bir kazıklanmanın adıdır D-Smart !!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.