Şimdi Ara

digitürk engelli indirimi fiyat hesaplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ben lig tv almayı düşünüyorum.bu konuda bilgili birisi bana şampiyonlar paketi ve fenerbahçe paketinin %50 indirimli fiyatını (3 keyif paketi, giriş paketi ve digitürk hd dahil) söyleyebilirmi.

• Aynı soruyu bende soracaktım. Hd şampiyonlar paketi veya taraftar paketi almak istiyorum %50 indirmli aylık ne kadar fatura gelir arkadaşlar. Bellki birde belbesel paketi alırım. Yardım ederseniz çok sevinirim. Araştırıyorum bir türlü hesaplayamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnlTrn12

beyler ben lig tv almayı düşünüyorum.bu konuda bilgili birisi bana şampiyonlar paketi ve fenerbahçe paketinin %50 indirimli fiyatını (3 keyif paketi, giriş paketi ve digitürk hd dahil) söyleyebilirmi.

42.5 şampiyonlar paketi
    40 da fb maçları tutar
  • quote:

Orijinalden alıntı: erol.star

Aynı soruyu bende soracaktım. Hd şampiyonlar paketi veya taraftar paketi almak istiyorum %50 indirmli aylık ne kadar fatura gelir arkadaşlar. Bellki birde belbesel paketi alırım. Yardım ederseniz çok sevinirim. Araştırıyorum bir türlü hesaplayamadım...

yukarda verdiğim rakamlar sizde de aynısı olur. giriş + 3 keyif zorunlu keyiflerden birini belgesel seçersiniz değişmez rakam

edit :http://www.digiturk.com.tr/App_Themes/Basic/images/engellifiyatlar.jpg burdan hesaplayın giriş + 3 keyif zorunlu gerisini ekleyin çıkarın işte hd pakette 1 yıl taahhütlü 4 lira taahhütsüz 8 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poison06 -- 17 Temmuz 2013; 19:15:44 >

• Peki bu engelli indirimi olanlar yan oda kampanyasına katılabiliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: poison06

quote:

Orijinalden alıntı: erol.star

Aynı soruyu bende soracaktım. Hd şampiyonlar paketi veya taraftar paketi almak istiyorum %50 indirmli aylık ne kadar fatura gelir arkadaşlar. Bellki birde belbesel paketi alırım. Yardım ederseniz çok sevinirim. Araştırıyorum bir türlü hesaplayamadım...

yukarda verdiğim rakamlar sizde de aynısı olur. giriş + 3 keyif zorunlu keyiflerden birini belgesel seçersiniz değişmez rakam

edit :http://www.digiturk.com.tr/App_Themes/Basic/images/engellifiyatlar.jpg burdan hesaplayın giriş + 3 keyif zorunlu gerisini ekleyin çıkarın işte hd pakette 1 yıl taahhütlü 4 lira taahhütsüz 8 lira

Çok teşekkür ederim bilgi için.
    Yani; Şampiyonlar paketi: 26 tl
    Giriş paketi : 6.5 tl
    3 adet keyif : 6 tl
    Hd (tahüttlü) : 4 tl 44.5 tl
    Yine de çok sanki %50 indrim olmasa 89 lira vayyy anam vay

• aslına bakarsanız o tam olarak öyle değil yani engelli kampanyası 50 ise diğer paketler 100 değil. farklı kampanyalar taahhütler pazarlıklar var sizde 45 se diğer üyede 55-60 tır olsa olsa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Babam gazi, o paket için aramıştım geçen hafta, kampanya 3 ocak 2013'te bitti dediler. Şuan benzer bir kapmanya yokmuş.
  • quote:

şamp paketi 42 tl şuan verdiğin linkteki fiyatlar eski yani 21 tl yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mistral34

Babam gazi, o paket için aramıştım geçen hafta, kampanya 3 ocak 2013'te bitti dediler. Şuan benzer bir kapmanya yokmuş.

digitürkün sitesin de 3 ocak 2014 yazıyor hocam.
  • quote:

quote:

nasıl hesapladın 21 lirayı :)

• quote:

quote:

quote:

nasıl hesapladın 21 lirayı :)

sadece şamp paketi indirimle 21 tl. giriş paketi + keyif paketi + hd ile 35 tl oluyor

• şampiyonlar paketi indirimle 26 lira
  • quote:

şampiyonlar paketi indirimle 26 lira

http://www.digiturk.com.tr/uyelik/default.aspx buradaki fiyat bak istersen.
  • quote:

quote:

şampiyonlar paketi indirimle 26 lira

http://www.digiturk.com.tr/uyelik/default.aspx buradaki fiyat bak istersen.

taahhütlü fiyatı 42 lira sen taahhütsüz fiyat üzerinden hesaplayacaksın yani 52 liranın %50 si
  • iyi gunler, ben "engelli ve gazilere indirim 12,5 tl'den baslayan fiyatlarla" kapmanyasina uye olmayi dusunuyorum, ancak sormak istedigim bir kac soru olacak web sitesindeki kampanya detaylarini okudum, anladigim kadariyla kampanya dahilinde ucretsiz olarak hd ozelligi olmayan bir reciever veriyorlar eger biz hd yayin izlemek istersek ayrica hd kutu uceti 4 tl/ayda odeyecegiz sanirim. oncelikle sunu sorayim hd kutu olarak hangi marka, model kutu getiriyorlar standart olarak? daha once uye olan varsa kendisine getirilen hd kutun markasini modelini filan yazabilir mi acaba, zahmet olacak? bir arastirmak istiyorum da ozelliklerini filan, mesela pvr ozelligi oluyor mu, usb'ye hdd'ye baglayip kayit yapabiliyor muyuz? mesela bizde teledunya next kutusu var usbye kayit yapma ozelligi var, simdi digitur hd kutuya gecersek yine bu ozellik olacak mi onu ogrenmek istiyorum.
    veya kendimiz secebilir miyiz hangi kutuyu istersek, ornegin daha fazla ozelligi olan bir kutu istersek ne yapmamiz gerekir? veya ornegin digiturk IQ ozelligi olan kutu istersek 4 tl'nin uzerine fark mi oduyoruz, nasil oluyor?

ikinci sorum su illa 3 keyif paketi almak mi zorundayim yoksa mesela 2 keyif paketi+1 platin paket alabilir miyim, yani .soyle bir paket olusturabilir miyim:
    giris paket - 6,5 tl
    2 keyif paket - 4 tl
    1 platin paket - 9,5 tl
    toplam 20 tl + 4 tl (hd kutu)
    veya toplam 20 tl + 11,99 tl (plus kutu)
    ve bunun icin kac ay taahhut vermemiz gerekir?

bir de taahhut bitince ne olacak, kutu bizim olup artik ayda esktra 4 tl veya 11,99 tl odemeden istedigimiz sure hd veya plus kutumuzu kullanmaya devam mi ediyoruz, yoksa hd izledigimiz surece 4 tlyi odemeye devam mi edecegiz nasil olacak?
    cok tesekkurler zamaniniz aldim, yardimci olursaniz cok sevinirim...

Ayse

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hd kullandığınız sürece ayda 4 lirayı ödeyeceksiniz ( taahhüt vermezseniz 8 liradır )
    2 keyif paketi olmuyor giriş + 3 keyif paketi zorunlu diğerlerini ekleyip çıkartabilirsiniz
    humaks marka alıcıyı öneririm IQ özelliğide var bu ciihazlarda internete bağlarsanız tekrar izle seç izle vb özelliklerinden yararlanırsınız
    kayıt özelliğini emin olmamakla birlikte harici bi cihaza kayıt yapabiliyorsunuz diye okumuştum
    digiturk size bağlantıyı yapacak olan servisin elinde hangisi varsa onu getirir ben hem vestel hemde humaks kullandım dediğim gibi humaksı tavsiye ederim menunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poison06 -- 18 Temmuz 2013; 23:32:16 >
  • peki vestelin hangi modeli iq ozelligi var mi nasil ogrenebilirim? model numaraisini filan verebilir misiniz kullanan varsa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uncoeurenhiver -- 19 Temmuz 2013; 12:18:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2011 Kasımda 2 yıl taahhüt vermiştim, hd üyelik bedava. Giriş paketine 8.75 TL ödüyorum. Bu Kasım'da taahhüt bitiyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mistral34

Babam gazi, o paket için aramıştım geçen hafta, kampanya 3 ocak 2013'te bitti dediler. Şuan benzer bir kapmanya yokmuş.

digitürkün sitesin de 3 ocak 2014 yazıyor hocam.

Haklisin hocam, simdi gordum. Bizzat musteri hizmetleri kampanya bitti dedi. İsin ilginci benim mevcut aboneligim var ve kendi cebimden aradim, cep telefonundan musteriyi taniyorlar, zannedersem kendi aboneligimi kapatip gazi aboneligimi baslatacagimdan korktular, halbuki sadece babama aliverecektim. Biraz kizdim bu duruma acikcasi. Simdi kendi aboneligimi kapatmayi dusunuyorum. Babama abonelik alip kendim icinde yanoda uyeligi alayim diyorum. Yanliz bu yanoda olayinda indirimin indirimi oluyormu? Yan oda icin gazi fiyati uzerinden %50mi yaparlar yoksa indirimsiz fiyat uzerinden mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.