arkadaşlar digiturkplay de ilk ayeğlence paketi ücretsiz yazıyor bu ne kadar doğru?. Mesela ben bu paketi alsam daha sonra hemen iptal ettirsem 30 gün geçerli olur mu yoksa hemen kesilir mi? Bu konuda bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum
konu güncel...
kredi kart bilgilerini girip üye olabilir sonra hemen iptal edebilirsin yalnız uygulamanın ara yüzü değişmiş ve bir sürü bug var mesela şu an film izle butonuyok ve bir türlü filmleri başlatamıyorsunuz.
shaneS
kullanıcısına yanıt
eğlence paketi o kadar dandik ki ne belgesel kanalları var ne de lig tv var. Hadi maç esnasında açılmıyor anladık da maç yokken niye kapalı bir türlü çözemedim
ulusal kanal harici pek birşey yok bu pakette
maalesef sadece ulusal kanalların hd olanları var sadece iz tv gördüm belgesellerde. Özellikle discovery ve nat geo için almıştım ama açılmadı.Smart tv de izlenebiliyor ama çok stabil değiş ve çoğu film ücretli. İşe yarayan bir paket değil. Ama 1 ay ücretsiz olayı doğru. Paketi aldıktan sonra hemen iptal ettim 1 ay sonra üyelik de sona erecek.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme