Kiralık bir evde oturuyorum. Evin sadece 2 cephesi var. Kuzey ve Güney. ve Balkonumuz yok. yazın Beko Lcd tv aldım. fakat bir türlü bi anten sistemi kuramadım. Normal Uydu almaya kalkıştım fakat güney cephe caddeye baktığından dolayı anten kurmak yasakmış (site yönetimi karar almış) Kuzeyden cephe ise Türksat uydusunu görmüyor( Çatıya anten kurdurmakta yasakmış. Böylece Normal uydu sisteminden ve dolayısıyla da D smarttan vazgeçmek zorunda kaldım.
Sitede ortak Digitürk sistemi kurulu (birçok site sakininde digitürk var zaten) ve ayrıca dandik birde normal anten sistemi var (topu topu 15 ulusal kanal: görüntü rezalet)
Bu bilgilerden sonra bana ne tavsiye edersiniz? İlgi alanım aslında belgesel kanalları, ulusal kanallar. filmi falan korsan morsan iziliyom çok sorun değil..
1. seçenek: Ben digitürk'ün 9,90 YTL olan kampanyasından faydalansam nasıl olur? Anten almicam zaten sadece getrip receiver kurcaklar. Ama 2 Yılda digitürke bağlı kalmak istemiyorum( Bu kampanya da verdikleri receiver nedir? opt 3900 mü yoksa philips mi?
2. seçenek: Adı belli doğru düzgün EKOnomik paket alayım diyorum 1 yıllık tahhahütlü. Ayda 19,90 a. Böylece 1 yıl sonunda istersem çıkarım istersem devam ederim. film kanalları falan dışında da hepsi açık olmuş olur.
Siz ne TAVSİYE edersiniz? daha akıllıca bir teklifi olan varsa ve yardım ederse sevinirim.
usandım LCD de hala karıncalı yayın izlemekten yaaahayır bi de her gelen misafir dalga geçiyo LCD nin üstüne eminönünden ayaklı anten alın bari die
2. secenek tabii ki. Hem boylelikle cogu kanalin acik olmus olur istedigin zaman da uyelikten cikarsin. Yillik 240 ytl ediyor, eger kredi kartindan 12 taksit yaptirip bir defada odersen 225 YTL'ye kadar indirim almis oluyorsun bildigim kadariyla. Telefonda Philips reciever istedigini soyle, bolgene bagli digiturk teknik destegine. onlar gelip kuracak cunku. telefonlarini digiturk un musteri hizmetleri numarasini arayip edinebilirsin. 2. secenek bence en makulu..
Aradım bölgeme bağlı digiturk bayisini yarın gelcekler...
Dediğin gibi Eko paket en akıllıca seçimmiş. Karar vermemdeki yardımın için sağol
Ama Adamlar Vestel receiver getireceklerini söyledirler. Vestel daha iyiyimiş kanal geçişleri falan daha hızlıymış dedi. Eğer beğenmesseinz philipsle ücretsiz değiştiririz sonra dedi. bende kabul ettim.
Kredi kartından 12 taksit yaptırıp bir defada ödemek nasıl oluyoo??