Şimdi Ara

| DigimonRPG [Kore-Çin-Global] - DMO [Kore] Rehberi | (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
772
Cevap
1
Favori
54.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İmpmon yakalanamaz. İmpmon başlangıç digimonudur.

Sayfa başı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_PoweR -- 12 Mart 2009; 19:05:28 >

[sm=You_Rock_Emoticon.gif]
    Çabalar sonuç verdi, efsane döndü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR

İmpmon yakalanamaz. İmpmon başlangıç digimonudur.

Sayfa başı.

tebrikler
    @alptuğ:yav nerde bu amerikan sunucusu?ne zamandır peşindeyiz

Orjinalden alıntı: alptug111

siz niye çin sunucusundan oynuyonuz ki amerikan sunucusndan oyansanız daha az lag olur
    daha indirmekle felan uğraşıyosanız nişey diyemem ama ben amerikan sunucusunda oynuyorum bayağıdır...

Bu sözleri söylediğin gün alkollü bişeyler aldınmı

• quote:

Hayır gerekmiyor. Sorunsuz giriş yapabilirsin.

Cevabın için sağol...

Yenileme : Ekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_PoweR -- 15 Mart 2009; 11:53:36 >

• Klon var ama artık çok zorlaştı yani hacker olmak lazım BIN Dosyasını hacklemek için , Bn araştırıom ama tık yok

King of Rap !!!
  • BIN dosyasını hacklemek mi?

Hacker'ın terim anlamını öğren önce.

• quote:

Orjinalden alıntı: NBA01

Klon var ama artık çok zorlaştı yani hacker olmak lazım BIN Dosyasını hacklemek için , Bn araştırıom ama tık yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demonsaphire -- 15 Mart 2009; 20:09:39 >

• Siz Benim Ne demek istediğimi anladınız İşi Bulandırmayın yalandan yere

bide ben hacklemek diom sen hacker'in anlamını bil dion , hacker Hack yapan kişi , hani "Hack'ın anlamını bil önce " desen gam yamicem

BIN Dosyasını hacklemek değil aslında benim yaptığım Hexlemek.Hex Kodlarını Değiştirmek yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 15 Mart 2009; 20:34:31 >

King of Rap !!!
  • quote:

Siz Benim Ne demek istediğimi anladınız İşi Bulandırmayın yalandan yere

bide ben hacklemek diom sen hacker'in anlamını bil dion , hacker Hack yapan kişi , hani "Hack'ın anlamını bil önce " desen gam yamicem

BIN Dosyasını hacklemek değil aslında benim yaptığım Hexlemek.Hex Kodlarını Değiştirmek yani

quote:

Klon var ama artık çok zorlaştı yani hacker olmak lazım BIN Dosyasını hacklemek için , Bn araştırıom ama tık yok

Konumda tartışmak istemiyorum. Lütfen daha fazla batma.

• quote:

quote:

Siz Benim Ne demek istediğimi anladınız İşi Bulandırmayın yalandan yere

quote:

Konumda tartışmak istemiyorum. Lütfen daha fazla batma.

Aslında Sende neden güldüğünü bilmiyorsun iş alay etmek olsun ama alay edilecek bişi yok , galiba o senin bilgisizliğin yada benim bilgisizliğimse sölede bilelim bilmemek değil öğrenmemek ayıp...

Bide tartışmayı çıkaran sensin benim bişi yaptığım yok...

Burak Ateş olmaya çalışıyorsun ama ateş olsan Karınca Kadar Yer Yakarsın ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 16 Mart 2009; 11:27:40 >

King of Rap !!!

• Kaan bunu kimseye söylemeyeceğini sanıyordum bunu konuşmuştuk, klonu bulsak onu da söylemezsin değil mi böyle pat diye Bulursak onlara söylememiz gerekmiyor ve belki bulmak üzereyiz sen ipucunu verdin bizde o ipucuyla bu kadar ilerleyip kuyruğuna gelmiştik işin ama bunu söylediğinde birden tırstım senden... neden bunları söylediğimi merak ediyorsan önce msn'e gel özel olarak anlatırım o zaman hak vereceksin eminim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crimson Knight -- 16 Mart 2009; 23:07:59 >

Orjinalden alıntı: Crimson Knight

Kaan bunu kimseye söylemeyeceğini sanıyordum bunu konuşmuştuk, klonu bulsak onu da söylemezsin değil mi böyle pat diye Bulursak onlara söylememiz gerekmiyor ve belki bulmak üzereyiz sen ipucunu verdin bizde o ipucuyla bu kadar ilerleyip kuyruğuna gelmiştik işin ama bunu söylediğinde birden tırstım senden... neden bunları söylediğimi merak ediyorsan önce msn'e gel özel olarak anlatırım o zaman hak vereceksin eminim...

Kimse Klon yapamazken Klonu Buldum ve Kimseye sölemedim ( 1 kişi hariç ve o klon yöntemi kalktı die açıklıyorum şimdi ) ve paşa paşa ben kendi yöntemimle klonumu yaptım herkes K.A yı beklerken ama onuda engellediler ve beni " aa klonu buldum herkese sölim yuppi " diyen sabilerle karıştırma ve msjlarımda sanki sölermiş gibi yazmış olabilirim ama o yazılardan hiç bir şey anlaşılmaz ben kendimden biliyorum çünkü çok araştırdım googleden ve bu iş googleden yani sitelerden bakılacak iş değil kendi bilginizle yapabilrisiniz ve o bilgide nadir insanalrda var biride benim ...

Nese MSN ye gel hadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 30 Mart 2009; 20:56:55 >

King of Rap !!!

• .

• Arkadaslar uzun zamandır forumu takip ediyodum..ama ynei uye oldum..eski kore oyuncularındanımdır cinde 3. serverde baslıyorum

• lunia ne alaka ilgisi yok
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.