Şimdi Ara

| DigimonRPG [Kore-Çin-Global] - DMO [Kore] Rehberi | (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
772
Cevap
1
Favori
54.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: matt.

BEIJING, 25 Eylül'de, 2008 — CDC, kumar oynar, (NASDAQ: Çin) bir iş CDC ünitesi meclisi, ve "Özgür-oyun, mal için öder" modelinden öncülük eder, internet üzerinde görüntü, Çin'de kumar oynadığı için, bugün onun, Digimon RPG'i başlattığını ilan etti, popüler Japon televizyonda temel alınan internet üzerinde rol-oynayan bir oyun, diziyi canlandırdı, Çin'de, internet üzerinde oyunlar için dünyanın en büyük pazarı

CDC oyunları, SK Telecom'dan Digimon RPG'e ruhsat verdi, Güney Kore'de önde olan hareketli bir telekomünikasyon operatörü. Onun geliştiricisi, DIGITALICi tarafından Kore'de başlatılan dört yıl önce daha çok, Digimonu, şimdiden çok popüler ve olgun bir oyun dünya çapındadır.

Biz, dünyanın en büyük internet üzerinde oyun pazarında Digimon RPG'in başlatmasının hakkında çok heyecanlıyız, "Söylenen Yongbo Cho, ConvergenceGame iş takım lideri, SK Telecom." O ülkede CDC oyunlarının etkileyici oyun altyapısıyla, ve onun başarılı yolu, kaydeder, özgür-oyunda internet üzerinde oyunlar, orayı pazarlar, biz, Digimon RPG'in, Çin'de çok başarılı olacak olduğuna inanırız.
    "
    Digimon RPG, temel alınır çok popüler Japon canlandırılan televizyon gösterisinin bir dizisinde, Digimon macerası, Digimon macera 02, Digimon terbiyecileri, Digimon sınırı ve Digimon kurtarıcılarını çağırdı, Toei canlandırma şti.i tarafından üretti, Ltd. Geniş ölçüde bilinmiş Japon, medyanın dizisini canlandırdı, ve mal, bir çizgi film dizisi, anime, manga-tarz çizgi romanları, oyuncakları kapsar, iskambil oyunları ve diğer medyayı ticaret yapmak. Digimon, 2001'den beri Çin'de çeşitli kanallarda koşuyor olan popüler bir TV dizisi oldu.

Oyunun parçası olarak, oyuncular, toplar, ve asıl canavarların, Digimon ve muharebe diğeri oyuncularını çağırdığını eğitir. İlk olarak, oyuncular, (Mesela, Henry Wong veya Rika Nonaka) terbiyecileri kapsayan karakterleri seçer, ve bir başlayıcı Digimon (Mesela, Gigimon veya Gummymon). Sonra Digimon muharebe diğeri canavarları, onlar, onların, diğer Digimon'u yakalamaya başlayabildiği düzey on birine uzanıncaya kadar. Arttırmak onların Digimon'u daha çok başarılı bir şekilde yakalama şansları, oyuncular, internet üzerinde depodan ağları satın alabilir. Orada, onlar hem de, onların Digimonu için karakter arttırmalar ve onların Hint Tanrısı için kıyafetini satın alabilir. Oyuncular hem de, birbirleriyle ticaret yapabilir

Mücadele etmek, dönüş-temelli bir tarzda yapılır. Oyuncular, onların, onların ana Digimonu olarak hangi Digimon'unla koyduğuna başlar. Her biri Digimon'un, üzerinde yükselen bir zaman barı var, ayarlar. Zaman barının, doldurduğu zaman, terbiyeci, o Digimon'la hareketin mesela, (Bir kart kesiğinin olduğu gibi) manevraları yaptığını alabilir, onların, sahip olduğu, veya hatta onların Digimonunu geliştirdiği başka bir tanede Digimon'u değiştirebilir. Digimon'un arasında muharebelerin, (Düşülen Digimon, onların başlarının etrafında uçuyor olan küçük kuşlara sahip olacak) genellikle şiddetli olmayan olduğundan beri, bu internet üzerinde oyun, genç kumar oynayıcılar için uygundur. Oyun hem de, kumar oynayıcılara pozitif bir mesajı öğretir çünkü çocuklar (Yani terbiyeciler), dijital dünyayı savunması için Digimon'a yardım ediyor, kötü kuvvetlerden gerçek dünyaya ek olarak. Bugünün oyunlarının birçoğu, daha muğlak düşmanları karıştırır, bundan dolayı kötü kuvvetlerle kavga etmek, çok açıktır, ve genç kumar oynayıcılar için daha zahmete değer bir amaç.

"Çin'de kumar oynayıcılar için internet üzerinde oyun" "Biz, Digimon RPG'i başlatmak için çok heyecanlıyız, yeni bir reşit" yeşil, dedi, John Huen, CDC'in baş çalıştıran memuru, kumar oynar. "Biz, Çin'de yayınlıyor olan TV dizisini bekleriz, Digimon RPG için haberdar olmayı daha fazla artırmaya yardım edeceğiz, ve konuma dünyanın en büyük internet üzerinde pazarında büyüme için bu sağlıklı ve şiddetli olmayan internet üzerinde oyunu yardım etmek".
    CDC oyunlarının hakkında CDC, oyunların, 140 milyon kaydedilen kullanıcının olduğundan daha çokla Çin'de internet üzerinde ve hareketli oyunlarda bir pazar lideri olduğudur. CDC oyunlarının hem de, geçmiş 90 günün üzerinde yaklaşık olarak 11 milyon aktif kullanıcısı vardı, ve geçmiş 180 günde 30 milyon aktif kullanıcının üzerinde. Şirket, Yulgang'la Çin'de "Özgür-oyun, mal için öder" internet üzerinde oyun modeline öncülük etti, ve ilk özgür-oyununu başlattı, (Birinci şahıs vurucusu) mal için FPS'i öder, özel kuvvetle Çin'de oyundur. Güncel olarak, CDC, teklifler kapsayan Çin'de internet üzerinde oyunların olduğu altı popüler MMO'e kumar oynar: Digimon RPG, internet üzerinde özel kuvvet, Yulgang, Shaiya, Mir III, ve arife. CDC'de daha çok bilgi, kumar oynadığı için, ziyaret et: Www. Cdcgames. Ağ

İleri bakan ifadeleri bu basın açıklamasına kabul ediyor olan öğüt veren not, Birleşik Devletler'in anlamının "İleri bakan ifadeler" içinde 1995'in özel güvenlik dava reform işini kapsar. Bu ileri bakan ifadeler, Çin'de Digimon RPG'in potansiyel popülaritesini kabul ediyor olan ifadeleri kapsar, CDC'in yeteneği, Digimon, pazarda Digimon'un potansiyel başarısı, çizgi film dizisi ve diğer Digimon medyasının başarısını başlatmak ve pazarlamak kumar oynar, tarihsel olmayan Digimon RPG için haberdar olmada Digimon televizyon dizisi ve onun etkisi, ve diğer ifadeleri kabul ediyor olan bizim beklentilerimiz, kendisinin riskler, belirsizlikler ve farzları karıştıran başarısı. Eğer herhangi benzer bir risk veya belirsizlikler, cisimleşirse, veya eğer farzların herhangi birisi, yanlış kanıtlarsa, bizim sonuçlarımız, ayrılabilirdi, sonuçlardan maddi şekilde, ifade etti, veya bizim, yaptığımız ileri bakan ifadeler ile ima etti. Bu ifadeler, idarenin güncel beklentilerinde temel alınır, ve risklere bağlıdır, ve koşullarda belirsizlikler ve değişiklikler. Onlardan maddi şekilde ayrılması için asıl sonuçlara sebep olabilen önemli faktörler, ileri bakan ifadelerde bekle vardır, takip eden dahil: Hedeflenen coğrafi pazarlarda pazar fırsatlarından faydalanarak stratejik objektifleri fark etmesi için (Bir) yetenek; Digimon başarılı bir şekilde geliştirmek ve pazarlaması için (B) yetenek; (C) Çin pazarında internet üzerinde oyun sanayisinin gelecek büyümesi; (D) gelişmenin olanağı, erteler; (E) ürünler ve teknoloji yarışmanın gelişmesi; Ve (F) yeni yarışmacılar ve onların teknolojik ilerlemelerinin girişi. Ayrılması için sonuçlara sebep olabilen riskler veya diğer faktörlerde daha fazla bilgi, eğe talaşlarında görevlendirilir, veya formda onun yıllık raporunda CDC meclisi tarafından 20 F yapılan Birleşik Devletler güvenlikleri ve mübadele komisyonuyla sunuşlar, yıl, 31 Aralık'ta bitirdiği için, 2007, 30 Haziran, 2008'de dosyaladı, ve öyle 15 Eylül'de düzeltti, 2008. Bu basın açıklamasında kapsanan bütünüyle ileri bakan ifadeler, infin üzerinde temel alınır

Alıntıları Göster
    bu ne yaaa????

• quote:

Orijinalden alıntı: honeycrown

bu ne yaaa????

Alıntıları Göster
    kısaca şuanlık avucunuzu yalayın ama şu çindeki test server yine id password a kadar giriyo sonra girmiyo acaba onla alakalı bişey mi tam çözemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray039 -- 6 Kasım 2008; 20:06:42 >

Orijinalden alıntı: koray039

kısaca şuanlık avucunuzu yalayın ama şu çindeki test server yine id password a kadar giriyo sonra girmiyo acaba onla alakalı bişey mi tam çözemedim

Alıntıları Göster
    Çini Kontrol ediom Korayda Bakıo Bi Gelişme felan olursa yazarız size merak etmeyin , İnş Çıkar hiç Yoktan Çinde çıkçak ne güzel zaten serverin ing yazılışından o serverin Full ing olacağı

King of Rap !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: NBA01

Çini Kontrol ediom Korayda Bakıo Bi Gelişme felan olursa yazarız size merak etmeyin , İnş Çıkar hiç Yoktan Çinde çıkçak ne güzel zaten serverin ing yazılışından o serverin Full ing olacağı

Alıntıları Göster
    Çin sunucusunun içinde global sunucunun olacağını söyleyen zihniyete acıyorum.

[sm=You_Rock_Emoticon.gif]
    Çabalar sonuç verdi, efsane döndü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR

• quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinho_1

quote:

Alıntıları Göster
    neden laa Neden TestServer Yazmışlarda Çince TestServer yazmamışlar Açıkla bana bunu Süs Olsun diemi Latin alfabesi ile yazmışlar neden Çince yazmamışlar söle bana bunu bu bir çelişkimidir

King of Rap !!!

• quote:

neden laa Neden TestServer Yazmışlarda Çince TestServer yazmamışlar Açıkla bana bunu Süs Olsun diemi Latin alfabesi ile yazmışlar neden Çince yazmamışlar söle bana bunu bu bir çelişkimidir

Alıntıları Göster
    İngilizce uluslararası bir dildir. Yazamaz mı yani?

• quote:

Alıntıları Göster
    12 foottall 1 ay ooldu nerdeyse hala kapalı

Alıntıları Göster
    quote:

Nese Ben kesin demedim zaten Olabilir dedim ama bide dionki İng Uluslar arası bil dildir o zaman Komple Çince yapsalardı neden sadece orasını ing yazdılar çünkü diğer Ülkeler ( avrupa felan ) İng Den anlıor ( bizde ) O yüzden öle ayzdı

Bu sedece Bi İdda Kanıt Yok

King of Rap !!!

• quote:

quote:

Nese Ben kesin demedim zaten Olabilir dedim ama bide dionki İng Uluslar arası bil dildir o zaman Komple Çince yapsalardı neden sadece orasını ing yazdılar çünkü diğer Ülkeler ( avrupa felan ) İng Den anlıor ( bizde ) O yüzden öle ayzdı

Bu sedece Bi İdda Kanıt Yok

Alıntıları Göster
    Anlamamakta ısrar ediyorsun hala. İngilizce yazılınca uluslararası sunucu açılacak diye bir mantık mı var?

• quote:

Anlamamakta ısrar ediyorsun hala. İngilizce yazılınca uluslararası sunucu açılacak diye bir mantık mı var?

Alıntıları Göster
    Bende Kesin Açılacak demiyrumki Sadece Bir Varsayım öne sürüyorum

King of Rap !!!
  • quote:

Bende Kesin Açılacak demiyrumki Sadece Bir Varsayım öne sürüyorum

Alıntıları Göster
    Varsayımı bile saçma. Hatta aptalca.

• quote:

Alıntıları Göster
    CDC games bende kapalı. Sizde açık mı ?

Alıntıları Göster
    quote:

Burak sen gene kaşınıon heralde Töbe Töbe adamı napıp delki ediolar. Tamma kaan sakin ol kaan karşılık verme kaan dedim ama yeter sen bişi çıkartmaya çalışıon bu seferde sonsuz banlancan haberin yok ALLAHIM SEN BANA SABIR VER

King of Rap !!!

• quote:

quote:

Burak sen gene kaşınıon heralde Töbe Töbe adamı napıp delki ediolar. Tamma kaan sakin ol kaan karşılık verme kaan dedim ama yeter sen bişi çıkartmaya çalışıon bu seferde sonsuz banlancan haberin yok ALLAHIM SEN BANA SABIR VER

Alıntıları Göster
    kavgaya gerek yok

• quote:

kavgaya gerek yok

Alıntıları Göster
    Kim kavga ediyor? Ben sadece yorum yaptım. Alınıyorsa onun suçu.

• quote:

Kim kavga ediyor? Ben sadece yorum yaptım. Alınıyorsa onun suçu.

Alıntıları Göster

Alıntıları Göster
    digimonun kore sitesi neden kapalı acaba

digimonun kore sitesi neden kapalı acaba

Alıntıları Göster
    12foottall baska bir adrese taşınmış olabilir mi ? 1 ay oldu kapalı.

kore sitesi de kapalı şu an.
    cdc games de açılmıo

Orijinalden alıntı: ronaldinho_1

12foottall baska bir adrese taşınmış olabilir mi ? 1 ay oldu kapalı.

kore sitesi de kapalı şu an.
    cdc games de açılmıo

Alıntıları Göster
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.