Şimdi Ara

Digimon World DS oyuncularının buluşma noktası (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
492
Cevap
1
Favori
24.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nası aççaz bu save i gerçi ben oynamıcam oynuyamıcam ama

bide burda büssürü oyun buldum
    http://www.cepforum.com/forum/showthread.php?t=70554&page=2
  • aga sen pm den msn atsana(ßlade)
    ve de şifreleri yeni gördüm saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: OoßladeOoO

http://www.neoseeker.com/Games/cheats/DS/digimon_world_ds.html aha hileleri

forumda hile paylaşmak yasaktır
    banlanabilirsin ben şikayet etmedim ama başkası falan şikayet edebilir bence mesajını editle

• YAAA UFF SAVELEMİŞTİM OKADAR HATA VERİYOR NEDEN
  • quote:

Orjinalden alıntı: burnaldinho

quote:

Orjinalden alıntı: OoßladeOoO

http://www.neoseeker.com/Games/cheats/DS/digimon_world_ds.html aha hileleri

forumda hile paylaşmak yasaktır
    banlanabilirsin ben şikayet etmedim ama başkası falan şikayet edebilir bence mesajını editle

save i nası kullancam ya msn kullanmıyorum bu arada
    bide bu hileleri paylaşmak yasak değil yasak olan warez, crack, serial ve hack programlarıdır

• saveleri çalıştırmaz (bir başkasınınkini) we de Ds save cartridge (options > emulation) EEPROM 64 olucak yoksa kayıt yapmaz. oyunda menüden save diyerek kaydediyorsunuz.
    Başlangıç Digimonları:
    Tanemon > Palmon/Lalamon/Renamon
    Koromon > Savers-Agumon/Adventure-Agumon/ToyAgumon/DotAgumon
    Tsunomon > Gabumon/Gaomon/Dracmon
  • ya ben bu emuyu ve oyunu indirdim nası çalıştırcam biraz cahilim bu konuda yrdm plss
  • oyunu emunun üstüne sürcen
    beyler azuyu yendim oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
    ulan şimdi de git ebonwumon u ve diğer tanrı digiyi yend dio
  • tüh ya bu oyundaki kariyerim başlamadan bitti
    saveleri çalıştırmaz (bir başkasınınkini) we de Ds save cartridge (options > emulation) EEPROM 64 olucak yoksa kayıt yapmaz. oyunda menüden save diyerek kaydediyorsunuz.
    anlamadım tam olarak söyle nerelere tıklıcaz :S
  • NDS cartridge backup media yı eeprom 64 yapıcaksın sonra oyuna gireceksin savaşta değilken veya bi konuşmada değilken save den kaydedeceksin
    ordaki save bloodmonun eski save i onu çalıştırmaz kendin açıcaksın
  • yaa arkadaşlar 1 kez oyuna girdim save edip oyunu kapadım sonra oyuna bir daha giremedim:

şimdi işte emulatör ü çalıştırdık sonra bir pencere çıktı oyunun yerini seç dio seçtim sonra işte emülatör penceresi gelio ama oyun başlamamış ekran siyah sonra biraz bekleyince emulatör ekranı kaplio ama oyun ekranı hala küçük ve hala oyun çalışmio bekliom bekliom ekran hala siyeh sonra ctrl+alt+delete yapiom uygulamalardan bakiom durumda yanıt vermior yazior
    pc yi rest attım yine eynı şeey artık oyuna giremiceemmmi yaneee
    bu hep bole yanıt vermicekmi bana

edit:imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 24 Temmuz 2007; 17:16:46 >

• birde farmda digiler kendi kendine kasılır demişsin yaa o nsl oluo ona göre farmda digimon bırakcamda
  • sen oyunu emülatörün üstüne sürdün mü(nosgba ya)
  • hah oldu 10 dk sonra filan tsunamon gabumon olcak belki gomamon un in-training ide gomamon olabilir oda lvl 9
  • ya emülatörü açıcaksınız, bul ekranı çıkıcak ordan oyunu bulup açıcaksınız sonra her zaman oyunun bulunduğu klasörü açıcak. bu kadar zormu bunu yapmak
  • okadarını bilioz heralde ama nedense bir süre boyunca o şekilde açılmadı
  • o zaman senin yaptıklarında hata wardır
  • ya nasıl digi yakalıoz ayrıntılı anlatım lutfen
  • Digi-Farm aldıkdan sonra farm'a girin, digimon bölümünde digiconvert war ordan %100 ve üstü olanları canlandırabilirsiniz....
  • saolun su anda 8 digim var 14 lwl gomamon,13 lwl palmon,13 lwl ranamon,11 lwl patamon(12 olsun angemon),9 lwl wormmon,8 lwl terriermon,6 lwl betamon ve 4 lwl tokomon nasıl iyimi
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.