Şimdi Ara

Digimon RPG Screenshot ' ları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: purpz

nba bana yardım et logine geliyo sonrası gelmiyo msn varsada at konuşalım bilgi edinmem lazım

yaw ilk defa duyuyom senin sorunnu ve bişide bilmiom çözüm olarak üzgünüm

BU ARADA KONU DIŞINA ÇIKMAYALIM LÜTFEN
  • quote:

Orjinalden alıntı: NBA01

quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Tebrikler.

saol burak Şimdi sizin seviyede olmuşumdur hatta Bkwarım 44 LvL oldu senin digileri bile yenerim

Benim en ezik digimonum 46 en iyisi 53 level.

• ya sizde braveler filan var +5-+10 her neyse gene anca 46 fln yapıonuz

biz eskiden klon filan yokken yapıoduk 46
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: NBA01

quote:

Tebrikler.

saol burak Şimdi sizin seviyede olmuşumdur hatta Bkwarım 44 LvL oldu senin digileri bile yenerim

Benim en ezik digimonum 46 en iyisi 53 level.

e üstadım kartlarda var ben lartları nasıl kulancağımı iyi biliom Yani bende deli güçlü oldum Blackwar ım 46 lvl olsun terra Destroyerle ortalığın .... anladınız siz onu

• quote:

Orjinalden alıntı: ronaldinho_1

ya sizde braveler filan var +5-+10 her neyse gene anca 46 fln yapıonuz

O zamanlar berbat zaman harcaman gerekirdi. Global sunucuda yine öyle oynayacağız.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ronaldinho_1

ya sizde braveler filan var +5-+10 her neyse gene anca 46 fln yapıonuz

O zamanlar berbat zaman harcaman gerekirdi. Global sunucuda yine öyle oynayacağız.

evet ben öle oynamaya razıyım ama güzel bir amerikan birazda keriz bir ark bulursak sömürürüz belki o oyunda evo kartları yere atılıodur ilk olarak en az 16 lvl digimonumuzu yaparız sonrada turuncu kart ile geko ya gideriz ve tyarnnomonları yeneriz onlardan düşen 5 lvl Tyrannomon kartları klonlarız ve tahminime göre o buzlu yerdeki beyaz kafa mesela 2 tane 5 lvl kartı 4 lvl , 2 tane 4 lvl kartı 3 lvl , 2 tane 3 lvl kartı 2 lvl ve 2 tane 2 lvl kartıda sonunda 1 lvl yapıordurya biz ilk tyrannomon lvl 5 kartları yere atma oradada varsa ( inş vardır ) 16 tane kopyalicaz 16 2 ye bölün 8 , 8 tane lvl 4 kart oldu 8 i 2 ye bölün 4 , 4 tane lvl 3 kartımız oldu , 4 ü 2 ye bölün , 2 tane lvl2 kartımız oldu ve sonunda 2 yide bölün 2 ye oldu lvl 1 kart yani matamatiksel bile çözdüm olayı

MÜKEMMELİM YAAA

• Klon kalktı. Ayrıca herzaman 5 level kart düşeceğini nereden biliyorsun? Ayrıca yeni açılmış bir oyunda bunları hemen yaparsan ban yersin. Ayrıca yaptın diyelim alıcısını nasıl bulacaksın? Oyun açıldıktan sonra en az 3 ay sabretmemiz gerekecektir.
  • arkadaşlar ben 1 aya yakındır oyunu amıyordum şimdi denediğimde ise start açılmıo (proxysiz öle girecekmi die bakmak için)sizce sebebi ne olabilir?
  • Oyunun "Patch" 'leri yüklenmediği içindir. Oyunun sitesinden "Manuel" olarak indirebilirsin.
  • quote:

Klon kalktı. Ayrıca herzaman 5 level kart düşeceğini nereden biliyorsun? Ayrıca yeni açılmış bir oyunda bunları hemen yaparsan ban yersin. Ayrıca yaptın diyelim alıcısını nasıl bulacaksın? Oyun açıldıktan sonra en az 3 ay sabretmemiz gerekecektir.

ozman klon kalktıysa bizde hep savaşırırz tyrannomonlarla

Mesela bence 60 kere Tyrannomona dalarsan bence 16 tane LvL 5 çıkar hadi 16 altı çıkmadı 10 tane çıkar ve bu da en az 4 gününü alır 1 tane lvl1 kartın olduğu için kimse kloncu gözünde bakmaz

Yeni hedefim K.A da ilk LvL 1 kartı yapmak hemde klon olsa bile klonsuz

• 468 i indirdim denicem bakalım girecekmi girmesse eğer K.A yı beklicem
  • arkadaşlar ben oyunu indirsem girebilir miyim oyuna? (ip 88 .....)
  • arkadasım giremessin ip banlı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.