Şimdi Ara

***DİGİMON RPG REHBERİ*** (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
0
Favori
31.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş

(HİLE HARic TABİ)
  • ya oyuna kurduktan sonra tıklıyorum %6 da hata veriyo neden acaba
  • lütfen cvp
  • ksnn yi bi bulabilsm oynucamd a :S
  • oyun gerçektende güzel paylaşım için saol
  • saol
  • haberi paylaştığın için saol diğer haberlerini bekliyoruz
  • sadece başlıkta belirtildiği kadarmı digimon var ?
  • Bu konuyu hazırlayna kişi digimon yakalama bakın böle yazmış eğer digimonunuz 11 lwlsa savaş sırasında c ye basıp yakalamak istediğiniz POKENİN üstün basın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amyfm -- 12 Nisan 2008; 13:26:20 >
  • bana siteyi söyleyebilirmisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mew_Three

Bu konuyu hazırlayna kişi digimon yakalama bakın böle yazmış eğer digimonunuz 11 lwlsa savaş sırasında c ye basıp yakalamak istediğiniz POKENİN üstün basın

DİGİNİN
  • quote:

Orjinalden alıntı: djefecan

quote:

Orjinalden alıntı: Mew_Three

Bu konuyu hazırlayna kişi digimon yakalama bakın böle yazmış eğer digimonunuz 11 lwlsa savaş sırasında c ye basıp yakalamak istediğiniz POKENİN üstün basın

DİGİNİN

benimde garibime gitti digimon da pokenin işinne çizgi filmleri çorba yapmışsın

• Beyler ben yukledim her$ey tmm uyelikte war oyunuda kurdum sonra ben oyuna tıklıorm sayfa açılıo sonra bi ekranda Game Start yasıo arkasında ilk seçtiimiz digimonun 1 geli$mişi war hatta ama ustune gelince Game Start a basıorm bişi olmuo yani Game Start aktif deil nolcak $imdi
  • Ve ustune tıklarken mesela gelio Exe hatası werio sonra ben yinede Game Start diorm o girio sonra Gönderme diorm Syiah bi ekran gelio sonra yine bi hata gelio karma karı$ık harflerle 114 yazıo orda Tamam diom kapanıo Napcaz
  • OYun FRP mi
  • arkadaslar inromantizma_oguz@hotmail.com lütfen biri üyelik versin lütfenn
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.