orası öyle ama farkettiysen pokemonun hikayesinde: küçük 10 yaşında bir çocuk kendi hayal gücünü kagıda aktarmaya başlar ve ilk pokemonu çizer.sonra bundan 150 tane çizer ve o zamanın en büyük firmalarından biri olan NİNTENDO ya götürür öce oyunu yapılır daha sonra çizgi film falan filan gider. şimdi burda çocuk kendi hayal gücünden yaptıgı için bunu degiştirmesi zor olur bu kotu başka bişi yapam falan diyemez.o yüzden bunun gibi şeyler yapmışlardır. ancak sana katılmıyor degilim.sonuna kadar katılıyorum sadece bunlarında neden yapıldıgını soylemek istedim
aga boşver yandaki 53 ü görmedin mi sayfa başı yapmaya çalışıyolarMIŞ işte senden bu numaraya kanmanı beklemezdim burak
yav ben üye oldum ama oyuna bi türlü giremiyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooom nedenini a_r_s_l_a_n_91@hotmail.com a atın
ben üyelik alamadım bi msne wardı adamı ekledim ne açtı ne emailime cevap verdi anlayan varsa bana bi göstere bilirmi noaltmisiki@hotmail.com şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
yaw ben bi türlü doru düzgün bi kssn bulamadım help me plz
nick:cancando pet:Growlmon lwl:28
Biri Bana Yardim Etsin Nolur yaw Oyuna giremiyorum İlosh yardim eder misin ltf
oyuna giremiyorum resim koyuyorum ltf yardim
bnde katılabilirmiyim çin serverinde veemon ile oynuyorum Nick:Enginn Digimon:TR_imperialdramon daha 8 lwlim -_- bide 15 lwl car wardı banlandı galiba lag yuzunden
hastayım sana dicimooon , ye beni
benide ekle listeye:
nick: babacı_dicimon lewel: 1500
oha 1500 lewel :S nası kastın ole bu arada bnm nick engin94 mus xD
eklee
bana yardım ederseniz sevinirm oyunda daha yeniyim pek fazla bir şey bilmiyorum adım Mehmet43 bana yardım ederseniz oyunda ve burda çok hora geçecek :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme