Şimdi Ara

~Digimon Masters Üyelik Rehberi~ (YENİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar dh accımı geri almam şerefine ve herkezin rahatça üyelik alabilmesi için böyle bir rehber hazırlamak istedim.
    üyelik alırken internet expoler yada google chrome kullanınız (mozillada denemedim)
    NOT: ÜYELİĞİMİZİ ALIRKENKİ KSSNLERİNİZ KESİNLİKLE BİRYERE KAYIT EDİN NOT DEFTERİNE VS. DİGİMON SİLERKEN BU KSSNYİ İSTİYOR.
    başlıyoruz ;

öncelikle buraya tıklıyoruz.

1.aşama ;

ve karşımıza gelen şeyleri kabul edip devam ediyoruz.

2. aşama ;

önümüze kssn gireceğimiz yer geldi kssnmizi giriyoruz . (kssn için pm atabilirsiniz.)

kssnmizi girdikten sonra devama basıyoruz ve 3. aşama

burada kssnmizi kendimi üretiyoruz ; Buradan

tepedeki boşluğa 98 yazıp hiçbişeye ellemiyoruz kssnin adı aşağı butonda var gerekli yerlere yapıştırıyoruz

bu işlemide yaptıktan sonra tamama basıyoruz.

ve geldik 4. işleme.

şifreden sonraki aşama şöyle : öncelikle şu kodu kopyalıyoruz : 서면

oraya yazıyoruz ve tamama basıyoruz.

sonraki işlemdede kodu yapıştırıp tamama basıyoruz.

oradaki yazılardan birine tıklıyoruz. ve tıklayınca şifrenin altındaki yere yazılıyor. alt boşluğa aynı şekilde kopyala yapıştır yapıyoruz. orayı kaçırmışım dalgınlığımla resmini çekemedim ve ardından mail adresimizi yazdıktan sonra tamama basıyoruz.

ve üyeliğimizi aldık artık oyuna girebiliriz.

YARDIMCI OLABİLMİŞ İSEM NE MUTLU BANA BİR TEŞEKKÜRÜ EKSİK GÖRMEYİN.

@ Oyun'dan görüntüler yakında eklenecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qqahmetqq -- 17 Haziran 2011; 11:48:03 >

• Şikayet edildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lugi@

Şikayet edildi.

ben şikayet edilecek bişey görmüyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: United States of America

quote:

Şikayet edildi.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Sorun yok.Şimdi daha iyi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: United States of America

quote:

Şikayet edildi.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Sorun yok.Şimdi daha iyi

bişey anlamadım ama neyse.
  • arkadaşlar benim 2 tane evoya ihtiyacım var ama 300 m im var birkaç tanede yumurtalarım ve çiplerim var 3 elecmon 2 kunemon 1 biyomon 1 demidevimon 25 beast ve lv 2 5 tane sumon kartları var lütfen yardımcı olun ama egglerin hepsini veremem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NarutoTR -- 17 Haziran 2011; 12:39:00 >
  • ya ben bearmon var ya ismi o mu bilmiyom ama ayı daha ondan yumurta düşürdüm o makinaya
    verdim kırmızı oldu yumurta yandı ilk defa yumurta düşürmüştüm ben nasıl bir daha düşürcem :( şansa düşmüştü :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: NarutoTR

arkadaşlar benim 2 tane evoya ihtiyacım var ama 300 m im var birkaç tanede yumurtalarım ve çiplerim var 3 elecmon 2 kunemon 1 biyomon 1 demidevimon 25 beast ve lv 2 5 tane sumon kartları var lütfen yardımcı olun ama egglerin hepsini veremem

kardeşim evoların şuanki fiyatı 370 m- 400 m arası elindeki chipleri satıp bi ihtimal şansına gelirse alırsın.

chip kasıp rahat para kasabilirsin.
  • bende birsürü chip var habire chip çıkıo onları pazarda mı satacam yoksa nasıl_?
    bide benim yumurta arkası kırmızı yumurtanın üstünde kırmızı soru işareti var
    o süreli digimonlardan çıktı_?
  • arkadaşlar birkaç sorum var bazıları market açıyor nasıl açıcam birde maze world dark tower(veemonnun çıktığı yer) nasıl gidicem biliyorsanız söylermisiniz
  • ya pazar nasıl kuruluyor bana gabumon ve biyomondan soru işaretli yumurta çıktı ne yapacam
    yardım pls !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: NarutoTR

arkadaşlar birkaç sorum var bazıları market açıyor nasıl açıcam birde maze world dark tower(veemonnun çıktığı yer) nasıl gidicem biliyorsanız söylermisiniz

datsta merkezde guildçi amcadan market itemi açıp yapabilirsin kardeşim 5m item.

@ veemonlar 60-65 level kardeşim tamer levelin 25 olunca gidebilirsin real worldde çölün ilk yerinde kapısı var cerberusmon kapı gorevlisi.

@ soru işareti olan yumurtaları kırdırırsan içinden sadece digimon yumurtası çıkar.

@ dmo çarımı satıyorum tamer level 31 yada 32 agumon x 45 level gayet güzel itemler var çarıma sahip olmak istiyorsanız digimon battlede 2 tane +7 honesty yada 2 +7 braveyi gözden çıkarmanız gerekmektedir. (dbo : mihira server)

@ chipleri markettede satabilirsin shouttan yazıpta ama tanesini en fazla 1mden satabilirsin oda çok giden chiplerdensen (reptile chip , beast chip gibi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qqahmetqq -- 18 Haziran 2011; 23:33:17 >

• bilgiler için teşekkür ederim bir şey daha sorucam
    benim tamer 9 lvl 10 olcak agumon da 19lvl 20 olucak
    ben nerde kassılmam gerek hala 10-12 lvl erle mi
    kasılcam çok zor ex geliyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus595

bilgiler için teşekkür ederim bir şey daha sorucam
    benim tamer 9 lvl 10 olcak agumon da 19lvl 20 olucak
    ben nerde kassılmam gerek hala 10-12 lvl erle mi
    kasılcam çok zor ex geliyor :D

çöle gitsene kardeşim ? datsta merdivenlerden in kapıya git.
  • tmm saol :D
  • oyunu indirmek için tam olarak ne yapmamız lazım ben Eski Sürümü indirmişim yaf Tee CBT falan war bende o artık çalışmıyo herhalde Güncelleme oluyo Start gelmiyo bana biri Yardım etsin konu warsa indirmeyle ilgili versin ama eski sürümlerle olmuyo benmi yapamadım yoksa yardım ????????????????????????????
  • tmm beyler Gerek kalmadı Flood içinde ayrıca özür
  • elinize saglık cok güzel olmusta bana kssn lazım bi yardım edin
  • ya bende oyun açılınca pack atarken hata veriyor lütfen yardım pls
  • ksnn yardım kac haftadan beri arıyom bulamıyom plssssss lütfennnnnnn

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.