Şimdi Ara

Digimon Battle ile ilgili Resmi Açıklama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Get ready to journey into the Digital World by downloading the Digimon Battle client! Starting today, players will be able to create their characters, choosing from four Tamers, Takato Matsuki, Henry Wong, Rika Nonaka, or Jeri Katou, and three Digimon partners, Gigimon, Gummymon or Viximon, as they await the official open beta launch. Players who register for the beta, download the client and create their character before March 16 will receive a special Frontier Starter Kit with powerful tools that can be used to defeat the evil Digimon. Visitwww.digimonbattle.com to prepare for battle today!
    The very first online multiplayer game based on the Digimon TV series, Digimon Battle, is coming March 17 to a PC near you from WeMade Entertainment. For press inquiries, contact digimonpress@triplepointpr.com.
    kaynak:www.wemadeusa.com

okuduğum yerlerden altını çizdigim yer dikkatimi çekti. beta versiyonunu oynayanlara özel itemler verilecek sanırım :)

wemade firmasını araştırdım bu digimon oyununun serveri amerika olcak herhalde çünkü firmanın amerikan sitesinde anons var
    Umarım koreliler çinliler doldurmazlar oyunu ztn oyun ingilizce :)

Dipnot: Umarım forumda verilmemiştir daha yeni geldim yavaş yavaş mesajları okuorum bir anda okuyamadım hepsini, verildiyse kusuruma bakmayın
    yrn detaylara bakıcam beta çıktıysa indiricem bakalım özledim oyunu baya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djefecan -- 14 Mart 2010; 1:25:45 >

• nereden indiriyoruz
  • quote:

Orijinalden Alıcı Ozan

nereden indiriyoruz

Digimon kısmında daha genel bi konu var orda detaylı yazıyor
    ama oyunun sitesiwww.digimonbattle.com burdan indirebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djefecan -- 14 Mart 2010; 1:31:32 >
  • sağol bakıyorum
  •  Digimon Battle ile ilgili Resmi Açıklama

http://digimonbattle.wemade.net/news/news_event_view.asp?p=3ce74393&s=3cfb9e9c3d0930a2&f=3ce743933ce74393#main_banner

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silinmiş -- 14 Mart 2010; 9:34:37 >

• O kiti kazanmak için son tarih bügündü bende bugün üye oldum :)
  • üye olmak yetmiyo karakter acmanda lazım bugün hemen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çoktan açtım xD
  • bnde 2 tane karakter actım ;) kit var diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkprinc3

bnde 2 tane karakter actım ;) kit var diye

gereksiz bence .
  • zate karakterle alakası yok. bir hesapta ilk açtığın karaketerde olur kit sadece. baska kit için başka hesap alman lazım. ben bunu düşünerek daha martın 11 de 3 tane hesap aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _RoBinh0_

quote:

bnde 2 tane karakter actım ;) kit var diye

gereksiz bence .

Aynen. Öyle çok çok yararlı itemler verdiklerini düşünmüyorum. HP ve MP kartlar bir de geçiş kartı.
  • net verselerdi keşke
  • quote:

net verselerdi keşke

Hösst Direkt net diyor Ancak 10 tane %100 atak kartı vs fena olmazdı hani

• quote:

Orijinalden alıntı: taichi93

quote:

net verselerdi keşke

Hösst Direkt net diyor Ancak 10 tane %100 atak kartı vs fena olmazdı hani

kesinilikle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.