Şimdi Ara

DİGİMON BATTLE GERİ DÖNDÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
4.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: djefecan

superonline kullanıyorum ama yine sorun cıkarsa dedigin yöntemleri denerim. Üyelik almayı da hallettim mi oyundayım
    9 sene önce kssn ile epey üyelik almıştım ama 1 sene giriş yapmayınca hepsi silinmiş. Şimdi sistem değişmiş ipin diye bir sistem var ama çözemedim pek.
    Birde internette newgameway diye bir siteden üyelik alınıyor deniliyor 10 dolara ama güvenilir mi sorun çıkmasın sonra

bende oradan aldım paypal ile 10 saat sonra felan hesabı mail olarak attı eleman. Sıkıntı çıkmıyor

• qqahmetqq kullanıcısına yanıt
    Tamam teşekkürler çok heyecanlandım birkaç güne halledicem. Oyun müziklerini bile özledim ne günlerdi Birden çok server var mı? Varsa hangisindesiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: djefecan

Tamam teşekkürler çok heyecanlandım birkaç güne halledicem. Oyun müziklerini bile özledim ne günlerdi Birden çok server var mı? Varsa hangisindesiniz?

En alttaki sunucuda toplanmış olmamız gerek.
  • Hesap işi tamamdır 254 adet güncelleme yüklüyor
  • Ben de oyundayım
     DİGİMON BATTLE GERİ DÖNDÜ

Böyle olur muyum ilerde bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djefecan -- 27 Şubat 2016; 14:31:16 >

• Yarın sabah bende acc açıyorum arkadaşlar. Kaç kişiyiz şimdi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bildiğim 4-5 Türküz oyunda ama yeni gelen arkadaşlar var mıdır bilemem belli bir yere kadar gelişmek çok kolay ama ondan sonrası ciddi emek veya para isteyen bir oyuna dönmüş durumda şu sıralar pek giremesem de yinede oynanabilir. Bi guide falan da yaparım videolu boş zaman bulabilirsem
  • İsimleri Korece mi koymak lazım Latince harf yazsak ban yer miyiz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PureWhite kullanıcısına yanıt
    Hayır Koreliler bile latin karakter koyabiliyor. Normal chatte Türkçe konuşmadığın sürece bir sorun çıkmaz
  • Gecesinden dayanamadım bi 51 çıkardım. Özlemişiz yahu :D

• En alttaki serverdayım, nickim KaizokuOu
  • Arkadaşlar çoğunuzda digimonu 71 yapayım algısı oluşmuş yanlış değil ama önceliğiniz peti açmadan olabildiğince digimon yakalamak (en azından 3 digimon olmalı) ondan sonra kalkıp tamer kasmalısınız. Öncelik tamerin 301 level olması. Digimon yakalamanında en kolay yolu sarı kartla gidip C'den digimonun canını 1 bırakan kart almak. Şansınız yaver giderse 3. yada 4. denemede bile yakalayabiliyorsunuz(bizzat kefilim) ama biraz tuzlu fiyatı gözünüz korkabilir.
  • eger bi acc da ben alabilirsem, bende geliyorum oyuna
  • turke64 kullanıcısına yanıt
    OO sendemi komple eskiler geliyor galiba
  • qqahmetqq kullanıcısına yanıt
    öyle oluyor galiba hem bizsiz bu oyunun tadI cIkmaz :D ama bayaga özlemisim o eski günleri
  • Hey gidi hey güzel günlerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: turke64

öyle oluyor galiba hem bizsiz bu oyunun tadI cIkmaz :D ama bayaga özlemisim o eski günleri

Rastgele arkadaşlarıma bakarken seni gördüm hatırladım 7 yıl önce ortak olmuştuk ahahah
  • Asterix kullanıcısına yanıt
    vay Ortak :D simdi diyince bende hatirladim
  • Bir şekilde üyelik buldum fakat bir türlü oyuna giriş yapamadım. Başta siteden launcherı açıp launcherdan game start dediğimde hata veriyordu ve oyun açılmıyordu. Bir süre sonra da siteden Game Start dediğimde launcher bile açılmamaya başladı. Tepki vermiyor adeta. Internet Explorer kullanıyorum bu arada bu işler için. Bu sefer .Exe olanı indirip kurup girmeyi deneyeceğim umarım olur.
    Edit: .Exe yi indirip kurunca girebildim ve Uydunet ile IP değiştirmeme gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k@r@ntin@ -- 18 Nisan 2016; 14:05:50 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.