Şimdi Ara

DİEZDE HUMANLARIN KRALI BUYRUN BAKIN...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cz de ben nightwolfy ve positive clanının kardeşliği :P ve humanların kralı taurus (bizim kralımızı 411 i mytich nick arkadasım koymuştu buda benden)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YeDiKuLeLi -- 30 Ekim 2005, 23:50:44 >

• Buda ikinci foto...
  • quote:

Orijinalden alıntı: YeDiKuLeLi

Buda ikinci foto...
    euheuehueh nice resim yedikuleli :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightwolfyy

euheuehueh nice resim yedikuleli :D

Alıntıları Göster
    abi sen orda nasıl sag kalabiliyon anlamadım yaw
    foto cekcem durun mu dedin naaptın bi kere taurus bi de o mage vurmus sen oturuyon havada rahatca
    merak ettim sevaplarsan sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: dahi anlamındaki de

abi sen orda nasıl sag kalabiliyon anlamadım yaw
    foto cekcem durun mu dedin naaptın bi kere taurus bi de o mage vurmus sen oturuyon havada rahatca
    merak ettim sevaplarsan sevinirim.

Alıntıları Göster
    BENCEDE BEN RESİMDE KORKTUM ADAMIN ELİNDE +8 RAPTOR VAR KODUMU OTURTUR VALLA :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Sebastian_RR

BENCEDE BEN RESİMDE KORKTUM ADAMIN ELİNDE +8 RAPTOR VAR KODUMU OTURTUR VALLA :D

Alıntıları Göster
    taurus bence bu oyunu en iyi adamı.. kardeşine bi adamaçtı bunla kastı 1 haftasonra kardeşi np kralı...bu adamı tanıyorum ve adam oynuyor abi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Son_NéféS

taurus bence bu oyunu en iyi adamı.. kardeşine bi adamaçtı bunla kastı 1 haftasonra kardeşi np kralı...bu adamı tanıyorum ve adam oynuyor abi...

Alıntıları Göster
    İsimler birbirini tanıyor zaten cz de,dolaşırken gittik gördük onları yanlarına gittik nova atarak gitmediğim için kapışmadık zaten bi kaç tanesi ile konuşuyoruz msn de the_stromlarla obsirity felan o vuruşlar ise r vuruşu yane makarasına vuruyoz birbirimize euheue olay bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İsimler birbirini tanıyor zaten cz de,dolaşırken gittik gördük onları yanlarına gittik nova atarak gitmediğim için kapışmadık zaten bi kaç tanesi ile konuşuyoruz msn de the_stromlarla obsirity felan o vuruşlar ise r vuruşu yane makarasına vuruyoz birbirimize euheue olay bu

Alıntıları Göster
    Lem olum işte fırsattan istifade kes adamları LEM GÜLMEKTEN ÖLECEM ŞİMDİ

• quote:

Orijinalden alıntı: SPAWN_1905

Lem olum işte fırsattan istifade kes adamları LEM GÜLMEKTEN ÖLECEM ŞİMDİ

Alıntıları Göster
    Valla biz iki kişiyiz alsak 2 sini alıcaz gerisini ne yapalım euheuheuehue biz dostuz böle daha güzel kardeş kardeş :D oturuyoz ne güzel...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YeDiKuLeLi -- 31 Ekim 2005, 15:14:16 >

• quote:

Valla biz iki kişiyiz alsak 2 sini alıcaz gerisini ne yapalım euheuheuehue biz dostuz böle daha güzel kardeş kardeş :D oturuyoz ne güzel...

Alıntıları Göster
    yedikuleli forumdan ark larinida kesme czde oke mesala beni :D zaten 2 kere kesildim sana bi kere de seni kestim :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: {DeaTH_TR}

yedikuleli forumdan ark larinida kesme czde oke mesala beni :D zaten 2 kere kesildim sana bi kere de seni kestim :d

Alıntıları Göster
    Valla dostum ben hızımı aldımmı duramıyom dikkat edemıyom yani sonra bana msn den yazıyolar nıye vurdun diye euheuhe sorry
  • quote:

Orijinalden alıntı: {DeaTH_TR}

Alıntıları Göster
    Alem buysa kral Taruus :P cek ordan bana bir shell dıcekdımde yazılar anlasılmıyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightwolfyy

Alem buysa kral Taruus :P cek ordan bana bir shell dıcekdımde yazılar anlasılmıyor :D

Alıntıları Göster
    yedi dostum sabret lem 62 %34 geliom 65'e ne kaldı şurda heuehe
    sizdede lostincolony felem benm arklar yaw arada z shadow atarken nları da vuruodum nası yaygara yapıolar heheheh :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: madyb

yedi dostum sabret lem 62 %34 geliom 65'e ne kaldı şurda heuehe
    sizdede lostincolony felem benm arklar yaw arada z shadow atarken nları da vuruodum nası yaygara yapıolar heheheh :D

Alıntıları Göster
    yaws iide ben nie resimi göremioum halennnnn

• quote:

Orijinalden alıntı: metinkaya24

yaws iide ben nie resimi göremioum halennnnn

Alıntıları Göster
    Kralınız korkmuş işte görüyosunuz kim dayanır yedikuleli ye

• LA BEN BU TAURUSU GÖRDÜM CZ DE
    BİDE 411 CLANINI DA GÖRDÜM CLAN İNSANLARINDI
    TAURUS KARUSLARIN BİZİM TOWN DA İNDİRDİYDİK OKÇU BUNU YATIRDI 30 TAŞ REZZER LAZIMDI AMA SOKMADIK TOWN A
    O DA YARIM SAAT ORDA KALDI
    AMA BİŞİİ SÖÖLÜİMMİ BU ADAM ÇOK ARTİST
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anagram

LA BEN BU TAURUSU GÖRDÜM CZ DE
    TAURUS KARUSLARIN BİZİM TOWN DA İNDİRDİYDİK OKÇU BUNU YATIRDI 30 TAŞ REZZER LAZIMDI AMA SOKMADIK TOWN A
    SİZ BU SERVER ÜN YAPMIŞINIZ AMA BİZ NAPAK YAUW
    SİZ NP TRANSFERİ YAPMIYOSUNUZ O İİ YOKSA NP TRANSFERİ SUÇYA
    BU ARADA SENİN NP KAÇ YAUW?
  • quote:

SİZ BU SERVER ÜN YAPMIŞINIZ AMA BİZ NAPAK YAUW
    SİZ NP TRANSFERİ YAPMIYOSUNUZ O İİ YOKSA NP TRANSFERİ SUÇYA
    BU ARADA SENİN NP KAÇ YAUW?

Alıntıları Göster
    BEN SENİDE GÖRDÜM
  • quote:

BEN SENİDE GÖRDÜM

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _KoMüNiSt_

BEN SENİDE GÖRDÜM

aferin sana
  • quote:

LA BEN BU TAURUSU GÖRDÜM CZ DE
    (eskıden)beyler malezyada sw bıde beramusda adam war en ıyısı o malezyadakı serwerda malkoçoğlu cüneyt(ısmı dalgasına koymus) adam 74 lwl bıde 72 lık adam war adı ::::K:::: adama krallık sordular gozumun onunde ıstemem dedı cıldırdım adam tek basına (warya 4 ayaklı bısıy ısmını bılmıom)
    bıde captaın kunabarı gıbı seylerı tek basına "catır cutur kesıyo adam czde 50 lwl lık2 kısı 1 de healcıyle town basıyo su selıth falan kesuyodu kafayı yedım azımkaldı adam coşmu aga yauuuuuuuuuu

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.