Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 DİESEL, CALVİN KLEİN MARKA PREMİUM TİŞÖRTLER (GRUBA ÖZEL UYGUN FİYAT) Satın Al 25 Haziran 2024 00:01 1 1 DİESEL, CALVİN KLEİN MARKA PREMİUM TİŞÖRTLER (GRUBA ÖZEL UYGUN FİYAT) Merhabalar,Üniveriste mezunu olup ufak ufak harçlığımı çıkartmak için yeni bir işe giriştim. İleride inşallah dükkanımı açmayı da hedefliyorum. Bunun şerefine gruba özel fiyatlarla karşınızdayım. Ürünler A++ kalitede olup, mağaza ürünleridir. Bu fiyata bu kaliteyi bulamayacağınızı garanti ediyorum. Nakış işlemeleri olsun, baskı kaliteleri olsun sorun yaşamazsınız. Normalde 500TL'den veriyorum. Gruba özel istediğiniz model SADECE 400TL. Diesel ve Tommy Hilfiger markalı tişörtler regular kalıp, Calvin Klein markalı tişörtler oversize kesimdir. İsteyene ölçülerini atabilirim. Calvin Klein siyah ve beyaz renklerinde M ve L bedenler kalmış olup, Tommy Hilfiger modelinde S-M-L bedenleri mevcut. Diesel'in lacivert renginde S-M-L bedenleri, haki renginde ise S-M-L-XL-XXL bedenleri mevcuttur.Bir önceki ilanımda uygun fiyatlı tişörtlerim de vardır isteyene onlarda da yardımcı olabilirim. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Karaman Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün PLAYSTATİON 5 + 3 ADET DUALSENSE + SPİDERMAN PREMİUM MARKALAR ÜST KALİTE TİŞÖRTLER CEKETLER RYZEN 7 5800X - ASUS RTX 3070 HAZIR SİSTEM KIŞLIK SWEATSHİRTLER GELDİ! (500TL)