Şimdi Ara

diesde 59 lvl itemsiz asas satılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15 ytl den satıyorum pazarlık yoktur izmir karsıyakadan isteyen alsın satmamım nedeni bndan 15 gün once +9 clver almıstım ve dun oyuna girdim hic bir şey yoktu bugun su satlerde girdiğimde clver yok cahrın üstündeki deger seyelr duruyo herhalde gm sildi itemi cok moralim bozuldu lanet ettim bu pis oyunu verdiğim emekler harcadıgım para yazıklar olsun oyunu bırakıyorum bi cerez parası 15 ytl verene vercem izmir ici olursa iyi olur izmr dısındakiler aveadan 100 kntr gönderirlerse msnden carın şifreleir veririm ilgilenenler msn bıraksın ekliyeyim charın ss koycam güvenmiyenler hic bakmasın bu iş güven işi satılmasada chari silecem size tavseyem bu lanet oyuna hıc girmeyın emeginize paranıza zamanıza yazıkk bunu simdi anlamazsanız ilerde anlıcaksınız

• arkadaşlar ben bide bu charı özene bözen acmısıtm para biriktiriyoum 1 ay sonra 300 ytllik item alcaktm Allah'tan alamdım yoksa mahfolmustum size tavsiyem kendini bu oyun kaptırmayın eroin gibi bişe btün emkleriniz bi anda böle yok olabiliyor ama ben bu charın hackledngine inanmıyorum çünkü char bıraktıgım yerdeydi ve ne letter yoluyla glen msjlara ne faka sitelre nede internetteki virüs le hackleymezlerdi hepsini biliyorum önlemimi almıstım ve internet cafedende girmezdim ben oyuna neyse kurtldum bu oyundan sağlıgımdan olmadan ona şükrediyorum su charıda almak isteyenler 15 ytl veya aveadan 100 kntr yollayana vercem pazarlık yoktur satılmasa silecem ciddi ilgilenenler msn bıraksın ss ni yollrım msnden yüz yüze gelip de alınabilir
  • eger item düpeyse benim ne sucum var itemin anlında düpe mi yazıyo benmi düpeledim itemi bi geçmişini araştırsınlar itemin ondan sonra silisnler şerefsizlik di boyu aslında iyi oldu zaten bıkmıstım oyun da dilenenlerden dolandırcılardan bos yere küfr atanalrdan hırs burumus hpsinin gözünü insanlık dıye bıse kalmamıs
  • benim pazardan takas la aldıgım clver +9 um neden silindi daha önce silinen biri var mı bana bi yardımcı olun hacklenmedi cahrım sadece clver yoq
  • upupup
  • vu konu hakkında bilgisi olan yokmu yardım edecek kimse bu agustos ayı içerisinde itemi silinen varmi
  • süpe wipe mi oldu biri cvp versin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Olympiada 72 lwl Priest SATILIK
    17 yıl önce açıldı
    59 LVL SAGLAM WARRİOR SATILIR
    17 yıl önce açıldı
    Satılık 83 lvl itemli priest
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • üzüldüm cleaver a
  • saol knıghtın şerefsizliği bu işte kacgun pazar yapıp almıstım
  • bende cleaver a üzüldüm ya alışmak çok zor olmuştur .
  • sende sağol yapacak bişe yok mecbur alışacaz kimisi iin o item herşye demek kimisi için hiç bişey demek benim tüm birikimimdi o item
  • izmir karşıyaka alaybeydenim. msn ekle druidphelim@hotmail.com
  • char satışı dewam ediyorr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freedom21 -- 24 Ağustos 2008; 16:50:03 >
  • konu kapanmıstır satmıcam satıpta baskasının hayatını mahfedemem
  • kardeş trade ilemi aldın
  • evt kardeş takasla almıştım 1 hafta sonra yok oldu hack falanda deil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freedom21 -- 1 Eylül 2008; 18:38:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.