Şimdi Ara

Dies 75 lvl mage (druidx) char tanıtımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • diesde ki imkop nickli warriorumu bozup mage başladım daha fazla zevk alarak oynuorum umarım sizde beğenirsiniz charı
    itemler: in,ib,rof,fr +1,ce,me +1 , +8 paper hp set, +7 lycoan staff, ss +0 felan

http://img529.imageshack.us/my.php?image=2008117163433az8.jpg

• quote:

Orjinalden alıntı: iMKoP

diesde ki imkop nickli warriorumu bozup mage başladım daha fazla zevk alarak oynuorum umarım sizde beğenirsiniz charı
    itemler: in,ib,rof,fr +1,ce,me +1 , +8 paper hp set, +7 lycoan staff, ss +0 felan

http://img529.imageshack.us/my.php?image=2008117163433az8.jpg

Cok güzel paper seti +9 yap derim.
  • Bencede çok güzel +8 idare ediyorsa ve alacak durumun yoksa +8 sette iyidir
  • saolun yorumlar için elimde warriordan kalan +8 ii war bunu satıp ya küpeleri +2 dual agate yapıcam ya da +9 set çekicem tabi seti verirlerse sizce hangisi ii olabilir?
  • begenilmeyecek gibi degilki çok güzel karakterin var allah nazardan saklasın nice lvllere
  • saolun.arkadaşlar ii takası hakkında da bişiler sölerseniz çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iMKoP -- 17 Ocak 2008; 19:03:32 >
  • upup lütfen kaç kişi bakmış yorum yapan yok fikirleriniz bnm için değerli lütfem paylaşın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Olympiada 72 lwl Priest SATILIK
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • np clana bağışlamışsındır yada ben öyle umuyorum

çok güzel char 80 levele kasıp orc olursan kb & claw gibi mage clanlarıyla güzel iş yaparsın...
  • ewt np clana bağışlandı büyük bir bölümü walla 75 e anca kastık az duralım bu lvlde 80 e bakarız saol yorumun için
  • küpeler hariç gayet güzel.. küpeler çok ezik kalmış kardeş, +0 dual sse tavsiye ederim.. agathe +1 fln gereksiz, sonuçta czde mp bonus işlemiyo..

+8ii warsa elinde onu satıp +9 seti de, küpeleri de alabilirsin bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilnefana -- 17 Ocak 2008; 21:40:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilnefana

küpeler hariç gayet güzel.. küpeler çok ezik kalmış kardeş, +0 dual sse tavsiye ederim.. agathe +1 fln gereksiz, sonuçta czde mp bonus işlemiyo..

+8ii warsa elinde onu satıp +9 seti de, küpeleri de alabilirsin bence...

saol yorumun için sse'yide araştırayım bi +9 set bana + kaç hp verir tahminen?
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.