Bildirim
DİDİMDEN MARMARİSE NASIL GİDİLİR (GEZİ BİTMİŞTİR)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
arabayla gidilir -
quote:
Orijinalden alıntı: bunukimyazdı
arabayla gidilir
çok komiksin -
quote:
Orijinalden alıntı: xCixLandx
quote:
Orijinalden alıntı: bunukimyazdı
arabayla gidilir
çok komiksin
yalansaq yalan de kardeş -
quote:
arkadaşlar yarın sabah yola çıkacam marmarise gidecem nasıl gidebilirim kaç saat sürüyor yolda bildiğiniz güzel mola yerleri varmı cevaplarınızı bekliyorum
aqua dream water park -
araban var mı ?
yoksa, direk otobüs yok. didimden milasa giden iğrenç minibüslere bineceksin. milastan muğlaya geçeceksin(yine iğrenç bir dolmuş tarzı minibüsle). muğla merkezden de nispeten daha iyi bir minibüsle marmarise geçiyorsun.
didim-milas 2 saat. milas-muğla 45dk. muğla marmaris 1 saat. yol da da en az 1 saat oyalanırsın. 1 senem o yolu gitmekle geçti. allah sabır versin -
altında araba varsa 2 saatte gidersin..milas-bodrum yönüne doğru gideceksin..milas merkezden muğla tabelasını görünce sapacaksın..muğla merkeze girince marmaris tabelasını görürsün zaten..altında araban yoksa bu sıcakta tam bir eziyet olur..helede iğrenç ter kokan o otobüslerde -
öyle uzak yerlere gideceksem araba ile giderim zaten 5 kişi araba ile gideceğiz minibüsle gidilmez bu yol üzerinden kahvaltı yapabileceğimiz güzel mola yeri varmı sabah erken çıkacağımız için kahvaltı yapmadan çıkacaz evden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 24 Mayıs 2013; 15:46:44 > -
gökovaya kadar dayanabilirseniz (1-1.5 saat) mükemmel bir mekan var. muğladan 30 km sonra dalaman kavşağı var. marmaris yoluna saptıktan sonra 200-300 metre ileride solda ağaçlı bir yol göreceksin. ordan gir 500-600 metre sağda kalıyor. görürsün zaten. akçapınar tostçusu diye biliniri, kime sorsan orada gösterirler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goldstein -- 24 Mayıs 2013; 15:49:59 > -
@xCixLandx
didim sapağından milas yönüne doğru 1 saat yol gideceksin..
o yol üzerinde benim sürekli geçerken durup ev yemekleri yediğim bir lokanta tarzı bir yer var.kamyoncuların mekanı ama.zaten tırları-kamyonları felan görünce anlarsan..senin istikametine göre sağında kalacak.orayı tavsiye ederim..
ama hiç kahvaltı tarzı şeyler yemedim orda.
yada milas yolu üzerinde gözüne kestirdiğin farklı mekanda olabilir.genelde hepsi aynı zaten.
milas-muğla yolundaki mekan ve yiyeceklerden daha iyidir bu dediğim yerler -
-
quote:
hocam ne yaptınız merak ettim -
quote:
Orijinalden alıntı: Goldstein
quote:
hocam ne yaptınız merak ettim
gittim gezdim geldim çok zorlanmadım bodrum yolu üzerinden sonra muğla marmaris devam ettim -
anladık araban var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X