Şimdi Ara

DİDİMDEN MARMARİSE NASIL GİDİLİR (GEZİ BİTMİŞTİR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yarın sabah yola çıkacam ARABA İLE marmarise gidecem nasıl gidebilirim kaç saat sürüyor yolda bildiğiniz güzel mola yerleri varmı cevaplarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 28 Mayıs 2013; 7:35:59 >

• arabayla gidilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: bunukimyazdı

arabayla gidilir

çok komiksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: xCixLandx

quote:

Orijinalden alıntı: bunukimyazdı

arabayla gidilir

çok komiksin

yalansaq yalan de kardeş
  • quote:

arkadaşlar yarın sabah yola çıkacam marmarise gidecem nasıl gidebilirim kaç saat sürüyor yolda bildiğiniz güzel mola yerleri varmı cevaplarınızı bekliyorum

aqua dream water park
  • araban var mı ?

yoksa, direk otobüs yok. didimden milasa giden iğrenç minibüslere bineceksin. milastan muğlaya geçeceksin(yine iğrenç bir dolmuş tarzı minibüsle). muğla merkezden de nispeten daha iyi bir minibüsle marmarise geçiyorsun.

didim-milas 2 saat. milas-muğla 45dk. muğla marmaris 1 saat. yol da da en az 1 saat oyalanırsın. 1 senem o yolu gitmekle geçti. allah sabır versin
  • altında araba varsa 2 saatte gidersin..milas-bodrum yönüne doğru gideceksin..milas merkezden muğla tabelasını görünce sapacaksın..muğla merkeze girince marmaris tabelasını görürsün zaten..altında araban yoksa bu sıcakta tam bir eziyet olur..helede iğrenç ter kokan o otobüslerde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • öyle uzak yerlere gideceksem araba ile giderim zaten 5 kişi araba ile gideceğiz minibüsle gidilmez bu yol üzerinden kahvaltı yapabileceğimiz güzel mola yeri varmı sabah erken çıkacağımız için kahvaltı yapmadan çıkacaz evden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 24 Mayıs 2013; 15:46:44 >
  • gökovaya kadar dayanabilirseniz (1-1.5 saat) mükemmel bir mekan var. muğladan 30 km sonra dalaman kavşağı var. marmaris yoluna saptıktan sonra 200-300 metre ileride solda ağaçlı bir yol göreceksin. ordan gir 500-600 metre sağda kalıyor. görürsün zaten. akçapınar tostçusu diye biliniri, kime sorsan orada gösterirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goldstein -- 24 Mayıs 2013; 15:49:59 >
  • @xCixLandx

didim sapağından milas yönüne doğru 1 saat yol gideceksin..
    o yol üzerinde benim sürekli geçerken durup ev yemekleri yediğim bir lokanta tarzı bir yer var.kamyoncuların mekanı ama.zaten tırları-kamyonları felan görünce anlarsan..senin istikametine göre sağında kalacak.orayı tavsiye ederim..
    ama hiç kahvaltı tarzı şeyler yemedim orda.

yada milas yolu üzerinde gözüne kestirdiğin farklı mekanda olabilir.genelde hepsi aynı zaten.

milas-muğla yolundaki mekan ve yiyeceklerden daha iyidir bu dediğim yerler
  • quote:

hocam ne yaptınız merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goldstein

quote:

hocam ne yaptınız merak ettim

gittim gezdim geldim çok zorlanmadım bodrum yolu üzerinden sonra muğla marmaris devam ettim
  • anladık araban var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.