Şimdi Ara

dideral, solian, abizol, meresa,cymbalta,muskazon...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dideral, solian, abizol, meresa,cymbalta,muskazon... gafa gitmiş biraderler.. yatış verdi psikayatır ilaçlar fayda etmeyince...diderali kullanmadım zate astım var %20 nefes kaybı var...

ne yapılır bu psikiyatri kliniğinde...???

iyileşirsem görüşürüz..

kalın sağlıcakla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 12 Kasım 2014; 4:44:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SonKullanIcIyIm

dideral, solian, abizol, meresa,cymbalta,muskazon... gafa gitmiş biraderler.. yatış verdi psikayatır ilaçlar fayda etmeyince...diderali kullanmadım zate astım var %20 nefes kaybı var...

ne yapılır bu psikiyatri kliniğinde...???

iyileşirsem görüşürüz..

kalın sağlıcakla..

Acil şifa dilerim dostum en kısa zamanda gelişmeleri yaz,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyvallah ,
    1.5 güne yakın yattım klinikte
    bel ağrısından uyuyamadım yatakta haliyle boyda var zorda olsa ilk gece uyudum kendi rızamla da çıktım bir kaç form doldurup sorumlululuğu üstlendim yani birde arkadaş aldı beni klinikten dün öyle tek faça çıkılmıyormuş.. doktora ilaçlarımı evde kullanıp yeniden çıkıcam yalnız abizol denilen ilacı yanlış kulllanıyormuşum onu öğrendim
    .günde 1 tane yazıyordu bende sabah kahvaltıdan sonra almıştım 2 gün yataktan kalkarken düştüm 3-4 kez.. ama klinikten beri hiç bişi olmadı + dideralaede başladım 3 gündür kullanıom.. diğer solian ıda akşam yutuom .. diderali 4 parça yapıp öyle içiom.. astımda var malum...
    herkese acil şifalar.. rapor bitiyo ama daha hala toparlayamadım kendimi yeniden heyete çıkmam lazım bu hafta .. heyetede hiç çıkmadım ne yapıcam ben şimdi bu heyet raporu konusunda ?
  • Astım varken gerçekten bu ilaçları kullanmak zor allah kolaylık versin hocam. Heyette sıkıntı olmaz zaten önlerindeki geçmiş tanı teşhis tedavi bilgilerine bakıp karar veriyorlar %90 . Hangi klinik buarada hocam yattigin? Çok erken cikmissin iyi salmışlar seni 1 gecede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psikiyatri kliniği
    erken salmalarının sebebi benim kronik sayılacak olan bel rahatsızğılığımdaki ağrılardan dolayıdır. yoksa ben aylarca yatmaya razıydım sağolsun tıp çok ilerlemiş verilen ilaçlarda son teknoloji.
    aslında spikiyatrilik bişi depresyon dışında pek yok oda tek başına kaldığında oluyor çoklu ortamda değil
    ancak ; insan klinikte sabır ve şükür modunda oluyor bir taraftan ağır olmadığı için şükrediosun haline öte yandan da sabrediosun ilaçlarını kullanmaya.. Allaha , bilime , doktoruma inanmaya devam anlicağın...
  • Anladım hocam allah şifa versin tekrar yazmaya devam et ben sürekli aktifim forumda elimden gelen bişey olursa herzaman.

Hiçbirşey yapamassam dua ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dua etmende çok şey zaten
    eksik olma sağol varol iyi forumlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lustral rexapin dideral
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.