Şimdi Ara

Diar2 - Metin2 | diar2.com

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

*Forum ve Destek sitesi çok yakında açılacaktır!

Diar2 Tanıtım Konumuza hoşgeldin

Diar2 20 Nisan 2015 tarihinde kurulan Metin2 özel sunucusudur. Henüz geliştirilme aşamasındadır. Fakat şundan emin olabilirsin ki; Hesap bilgilerin ve karakter bilgilerin hiçbir şekilde bu geliştirme aşamasında zarara uğramayacaktır. Geliştirilme aşaması Diar2 online süresince devam edecektir. Oyunumuz 20 Nisan'da açıldı evet fakat daha yeni tanıtım yapmaya başladık. Oyundaki kusurları kendi ekibimiz tarafından keşfetmeye çalıştık ve düzeltmeye çalıştık. Eminiz ki her geçen gün Diar2 daha güzel bir şey olacak. Diar2 şuan yeni olabilir fakat bu macerayı bitirmek kesinlikle istemiyoruz. Oyuncularımız sayesinde büyümek istiyoruz. Tabii ki oyuncularımıza çok güzel bir oyun ortamı yaratacağımıza söz veriyoruz. Umarız her şey istediğimiz gibi gerçekleşir. Fazla uzatmadan oyun özelliklerine geçelim.

Diar2 Oyun Özellikleri

=> 1 adet Server (6 kanaldan oluşmaktadır fakat henüz oyuncu sayımız az olduğu için sadece 1 kanal açık. Oyuncu sayımıza bağlı olarak kanallar açılacaktır.)

=> Diar2 Orjinal Metin2 Oyunu esas alınarak hazırlanmıştır. Dolayısıyla bu eşsiz macera 1-105 seviye arasındadır.

*Baştada söylediğimiz gibi oyunculara çok güzel bir oyun ortamı yaratacağımıza dair söz veriyoruz. Bu yüzden oyun sadece seviye odaklı değildir. Çok farklı etkinliklerin yapıldığı ve oyuncuların hoşça vakit geçirebildiği bir ortam haline dönüşecektir. Böyle olmasını umuyoruz. (:

=> Diar2 oyununa özel görevler

=> Oyuniçi nesne market

=> Diar2'e özel hile engelleme sistemi

=> ... Daha fazlası için oyunumuza göz atabilirsin. (: Diar2'yi sürekli güncel tutmak istiyoruz. Dolayısıyla Diar2 sürekli gelişecektir.

Diar2'den Görseller

*Diar2 Orjinal Metin2 Oyunu esas alınarak hazırlandığı için tahmin edilesi şeyleri tanıtım konumuzda göstermek yerine daha farklı şeyleri göstermek istedik. Fikir vermesi açısından görselleri inceleyebilirsin.

Görsel1: (Oyun Başlangıcı)

Görsel2: (Oyun Başlangıcı)

Görsel3: (Oyuniçi Nesne Market)

Görsel4: (Kostüm Satıcısı)

Görsel5: (Binek ve Evcil Hayvan Satıcısı)

Görsel6: (Diar2 - Oyun Hakkında NPC'si)

Tanıtım Konumuzun sonuna geldik. (: Umarız tanıtım konumuz oyunumuzu tanıman açısından yeterli olmuştur. Seni de Diar2'de görmekten çok mutlu oluruz. Diar2'de görüşmek üzere. (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi markezlowe -- 29 Nisan 2015; 17:54:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.