Şimdi Ara

diana 4+1 modifiyeli ANKARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde hiçbir sorunu arızası hatası olmayan ses sistemim diana KA-2500 4+1i satıyorum yer ankara elden teslim edicem ful kutuludur tek eksiyi potansiyo metre kapaklarıdır onları kazayla modifiye yaparken koyduğum yere dikkat etmemişim biraz tiner olan bi kaba koyunca erimişler zaten tanesi 10 kr gibi bir fiyattan satılıyorlar satma sebebime gelince paraya ihtiyacım var bilgisayarıma sıvı soğutma sistemi kurmak için aksi taktirde satmayı düşünmüyorum istediyim fiyat 65 lira sıvı soğutma sistemleriyle takas düşünülebilir
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• FİYATINI GÖZDEN GEÇİR İSTERSENhttp://www.hipernex.com/Pro.aspx?CID=1577&IID=13377
  • bu aletlerin fiyatları baya düşmüş ben aldığımda 75 idi hadi 40a düştüm beyler bu alete bu fiyat kaçmaz derim alet modifiyelidir

• walla? neymiş modifiyesi k&n filtre falan mı var yoksa remus full egzos sistemi mi? yok yok bence chip&tuning yaptın sen...şaka bi yana da nedir modifiye açıklayıcı olursan bizde bilgi, fikir sahibi oluruz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: atalayalper

walla? neymiş modifiyesi k&n filtre falan mı var yoksa remus full egzos sistemi mi? yok yok bence chip&tuning yaptın sen...şaka bi yana da nedir modifiye açıklayıcı olursan bizde bilgi, fikir sahibi oluruz..

almaya niyetliysen resimlerinide çeker ne yaptıklarımıda anlatırım

• 35 e aldım çift cıkısmı tekmi
  • 40tan tek kuruş aşşa inmem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİAT DOBLO 1.3 mü 1.9 mu ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fotosunu koysan bi dostum da baksak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.