Şimdi Ara

Diana (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Demacia

Anlamadığım, Ap-Carry olarak oynanabilen bir heroyu kim Offtank oynar, ya da Offtank oynanabilecek bir heroyu neden Ap-Carry oynuyasın, onu anlamadım şimdi Nocturneye Ap Kasmak ya da Ahri ile jungler atmak nedir? Onu da geçtim Olaf gibi bir solotopu jungler kullanıp, üstüne ap-carry oynuyan var mı?

ad carry: nidalee
    offtank: nidalee

demekki oluyomuş

quote:

Orijinalden alıntı: Maul*

Bence offtank kasılmalı jungler için yetersiz gibi slowu falan var ama rumble tarzı solotop gidilir.

Jungler, lulu jungler bile gördüm jungler dönemiyor fakat 3 gank= 3 kill adamı dönüştürüyor slowu çakıyor gidiyor

bu hafta free denesek mi ne yapsak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Anlamadığım, Ap-Carry olarak oynanabilen bir heroyu kim Offtank oynar, ya da Offtank oynanabilecek bir heroyu neden Ap-Carry oynuyasın, onu anlamadım şimdi Nocturneye Ap Kasmak ya da Ahri ile jungler atmak nedir? Onu da geçtim Olaf gibi bir solotopu jungler kullanıp, üstüne ap-carry oynuyan var mı?

Ahri ile jungle ilk çıktığında yapıyorlardı.Son aralar fazla görmedim ama etkiliydi.
  • Az önce PBE'de denedim. Tahmini Rune+Build ile. Pure Ap buildiyle ortalığı ağlattım, oyunu tek başıma taşıdım. Maçtan sonra "omg Diana OP" lerden geçilmiyordu. q+r kombosuna alışmak lazım. Çıkar çıkmaz alacam.

2-3 maçta karşı takımda çok büyük fail olan Diana'lar da gördüm. Bu tip champlerin oynanış mekaniklerine alışık olmayan adamların ellerinde telef oluyor da, oynamayı bilen adamın karşında kimse duramıyor.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.