Şimdi Ara

Diamond Oldum(SS'li) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    3/10 Keşiftassiz Zyra supp op
    2/8 Canbicen+mahvolmus kasan Lucian op
    Support oynayarak kendini preye tasıtmak op
    W/l op

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tr'nin chall-plat arası özürlü kaynıyo westde d1de bile kötü/toxic oyuncular var.Özetle heryerde kanserler var
  • O wl ile zor olmadı mı ben %51wl ile plata çıkamıyom 2dir seriden düşüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PagRyze

1/8 Ap Gragas top op
    3/10 Keşiftassiz Zyra supp op
    2/8 Canbicen+mahvolmus kasan Lucian op
    Support oynayarak kendini preye tasıtmak op
    W/l op

Diğerleri bi kenara cidden o zyra için oyun başı millet epey korktu. Adam çok iyiymiş falan diye. Yanımdaki adc polat prem değil ama baska bi pre adcyle üst üste 6-7 maç kazandım. Pmdeki kişi bi önceki oyundan beraber botta takıldığımız eleman bot pre yaparız diye girdik denk düşmedi. Supportla çıkmak istiyorum diyen varsa boşa umitlenmesin imkanı yok çıkamaz. Sağlam bi adc bulmanız şart oğlu şart. En azından belirli bi standardın üstünde olması lazım. Wl yerlerde sebebi plat 2de epey vakit geçirdim. Ben kendimi bildim bileli mid oynuyorum. Bu yeni sistem yüzünden iki rol seçmek zorundayız diğerleri daha carry roller olduğundan sup daha hoşuma gitti. Mecbur mid-sup seçip giriyorum haliyle de hemen beni supa gönderip odaya atıyor. Sup performansımda mid kadar iyi değil. S5teki istatistiklerime baktım bide s6dakilere arada uçurum var. Ben hayatımda bu kadar sup oynamadım haliyle de çıkamadım üst liglere. Bana her maç mid verselerdi daha hızlı çıkardım. Wl kötü daha da kötü olacak muhtemelen. Her supportum ustalık aldı nerdeyse. Bugün de luluya başladım. Ultisini hesaplayamayan bir kitle mevcut bu eloda. Lulu supportla e-w-q fulluyorum daha çok adcyi koruma amaçlı o konuda da tavsiye lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.