Bildirim
dial-up sorunu, bağlanamıyorum...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bağlanmayan modemi nasıl internette denedin?
Başlat - Ayarlar - Denetim masası - modem - tanı - daha fazla bilgi.
Ekranda birşeyler çıkarsa modemi görüyor demektir, arkadaki telefon kablolarının doğru bağlandığından emin ol. Boş bir ekran çıkarsa modemi tekrar tanıt. -
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Helper</i>
<br />Bağlanmayan modemi nasıl internette denedin?
Başlat - Ayarlar - Denetim masası - modem - tanı - daha fazla bilgi.
Ekranda birşeyler çıkarsa modemi görüyor demektir, arkadaki telefon kablolarının doğru bağlandığından emin ol. Boş bir ekran çıkarsa modemi tekrar tanıt.
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
benim çok zeki arkadaşım dial-up bğlantıdan bahsediyorum sorunun başını okuyup gerisini okumadıysan tekrar ıncele bılıyosunkı ınternet bağlantısı ıle dıal-up arasında bazı teknık farklılıklar vardır yanı umarım bılıyosun modemı bılgısayar tanımıyo dıye bır cumle varmı topıcte ?? -
işletim sistemi nedir.modemi otomatik tanıyormı.firewall falan açıkmı.altta çalışan zararlı program olabilir.dialer vs... -
genelde çalışan herhangi bir donanım kurulan bir prog.la beraber sorunlar yaşamaya başlıyor. yada yeni takılan yada güncellenen bir driverle. belki senin sorunun da buna benzer birşeydir.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- page fault in nonpaged area
- sistem belirtilen yolu bulamıyor
- google silinen şifreleri geri getirme
- cable not connected ne demek
- no bootable device insert boot disk and press any key
- gereksiz dosyaları silme
- bilgisayar hızlandırma
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- internet yavaş
- güvenli önyükleme açma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X