Şimdi Ara

Diablo Mu 100x (4 Mayıs 2012 'de açıldı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu server resetlenip sezon 6 olmuş anladığım kadarı ile yeni keşfettim. Vote rewards olucakmış ancak webshop yok. Yani vote point veya grand resetten sonra gelen pointler ile item alınamıyacakmış.

Site : diablomu.com

Server Özellikleri

Oynayacak olan arkadaşları burada toplayalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkers -- 8 Mayıs 2012; 5:22:55 >

• Çok sağlam ve uzun süreli servere benziyor. Bence forum olarak private serverde kasılacaksa bu server herkesin arayacağı türden bir servere benziyo..
  • Kaliteli olacağı kesin. Zaten şu link'ten bakacak olursan worldofmuonline.com 6 yıldır açık olan 10x exp rate li bi serverları var.
    Ayrıca herhangi bir şekilde webshop vs. item alınmayacak. Herkes itemini yerlerden toplayıp +sını basacak. Sadece oyun içi X shop'ta exp,drop rate falan olacakmış. Onlarda vote point vs G-reset'in verdiği pointlerle alınacak.
    Ben Rage-Fighter olarak başladım. RockNRoLL nick...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkers -- 10 Mayıs 2012; 23:37:34 >
  • Çok güzel bir server ben de başladım ama vote sistemini bi türlü çözemedim 3 link'e de verdim yinede oyunda gözükmüyor kredilerim:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lars ulrıch -- 11 Mayıs 2012; 19:33:16 >
  • Hesabına giriş yapıp, menüden vote reward'a tıklaman gerek. Sonra altta 2 tane reward veren siteyi görceksin. Yanlış yapmışsın.
  • Oyunda donate sistemi mi war ? yani para karşılığı set alma ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • serverda donate olmaması gercekten cok ii ama ben vote sistemini bilmiorum açıklarmısınız arkadaşlar
  • sana bu serveri önermem kardesim. para ödemeden ( wcoin - seal panda - exp articisi ) cok zor kasarsin. ve oyunda yardim eden olmazsa bisey yapamazsin. benim 2 full char var. oyun baya ilerledi adamlar pro. GR leri atmistlar.
  • eşine kardes bu **** den ben download yapamıyorum ana tıklıorum deddin patch a ama linki bulamıorum hellyeah icin konusuorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydede01

eşine kardes bu **** den ben download yapamıyorum ana tıklıorum deddin patch a ama linki bulamıorum hellyeah icin konusuorum

buraya upload ettim senin icin .

patch
  • kardeşim indirdim dosyayı ve helyeah dosyasına attım içindekileri ama sorun çözülmedi ekran açıldıı gibi kayboluo acaba başka bi problemmi var
  • ekran kartin ATI mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.