Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
[SATILDI] DIABLO IV STANDART (NVIDIA KEYDİR)
-
-
Eger bu dogru ise İbanini ve İsmini atin. Atv ve Show tv'de bütün Ülkeye duyurup DAVA EDELİM. Yollayin.
-
Doğru hocam imza kısmına alışveriş yaptığım kişi geçmişi diye yazmış ben de gece yorgunluğu dikkatli bakmamışım. Parayı gönderince whatsappdan engelledi. Gönderdiğim IBAN ve numara mevcut fakat muhtemelen başka birinin adına yollattı parayı kendisi. Yasal olarak arkasında olacağım için IBAN bilgisini paylaşmıyorum ama numara bilgisini isterseniz özelden atarım.
-
Hocam burda KONUDA Şahsin İbanini adini soyadini paylaşarak konu acip duyurmazsan HERKESİ dolandirir . ? Burda herşeyi paylaşki görsünler onun bunun cocuklarını.
Adminlere durumu bildirdiniz umarim ? Telefon numarasini paylaşin görsün herkes.
-
Beni de dolandırmaya çalıştı bu arkadaş 2 günden beri dolandırmaya çalışıyor Diablo 4 alış konumu görüp ulaştı ama yemedim. Kendini çok zeki sanan bir dolandırıcıdır kendisi. Kanmayın lütfen şöyle insanlara. 2 gündür bana oyunu satmaya uğraşıyor öyle yada böyle kafayı yemiş. Ortada öyle bir key biçimi de yok ki satılsın.
-
200 lira kar edicem diye benden almazsanız sonu bu işte
-
Hocam kendi hesabına mı başkasının hesabına mı yollattı parayı bilmediğim için eğer bir başkasına attırdıysa parayı bana diğer kişiyi mağdur etmemek adına IBAN bilgisini paylaşmıyorum. Forumda admin kim bilmiyorum bulamadığım için kimseye ulaşamadım fakat profilini tamamen gizledi kullancı adını falan gueste çevirdi bende öyle görünüyor.
Gerçi büyük ihtimalle az önce babasına ulaştım ben anlamıyorum öyle şeylerden sabah oğlana baktırayım hesaplara dedi babası ama bakalım bir şey çıkmazsa bayram sonu halledeceğim işini.
Normal şartlarda böyle numaraları yemem ama 2006 kayıtlı olmasına kandım sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jAkz -- 28 Haziran 2023; 1:11:23 > -
Hocam bir iki tane işlem dekontu attı donanımhaberden yapılmış gibi. Bir de 2006 kayıtlı olduğu ve profilinde imza kısmında ikinci el geçmişim diye üye nickleri yazdığı için kandım.
-
Anladım cok üzüldüm , Gecmiş olsun. Umarim paranizi geri alırsınız...
Herkese iyi bayramlar dilerim.. İyi geceler herkese.
-
Acaba hangi adminle iletişime geçebilirim?
-
Para gönderdiğiniz kişinin adını soyadını yazar mısınız? Forumda yıllardır aktif 1-2 dolandırıcı var, onlardan biri mi acaba diye merak ediyorum.
-
Mehmet Tanrıseven adına yolladım hocam parayı. Yine forumdan başka bir arkadaşı daha dolandırmış aynı hesap üzerinden. Maalesef bu sefer kurtuluşu olmayacak arkadaşın. Babasına kadar buldum bayram sonunu bekliyorum.
-
Aha yine aynı kişi.
Sayın yöneticiler, yatacak yeriniz yok, biliyorsunuz değil mi? Siz de en az bu şahıs kadar sorumlusunuz bu işten. Diğer konuda hepinizi mentionlayıp 2 kere soru sordum ama cevap vermiyorsunuz. Onu da utancınıza bağlıyorum. @conjure @rds @powerstorm @cagri105
Hocam şu aşağıda linkini verdiğim arkadaş ile irtibata geç, birlikte hareket edin. Ayrıca akşam bana hatırlatırsan, bu şahsın elimde olan irtibat bilgilerini ve akrabalarının Instagram bilgilerini seninle paylaşayım, diğer arkadaşla paylaşmıştım.
https://forum.donanimhaber.com/nick-ekt-dolandiricilik--155887622
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 28 Haziran 2023; 15:56:6 >
-
Ne yapalım bizi aydınlatırmısınız?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Küçük paralara dava açmıyo insanlar diye dolandırıyolar. Açın dava arayıp yalvarsın yapma etme diye
Zamaninda zaten bir sey yapmistiniz. Ben de o yuzden bir onceki konuda cok basit bir soru sormustum. En basitinden ona cevap verebilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: powerstorm
Ne yapalım bizi aydınlatırmısınız?
Tekrar sorarsanız sevinirim
İlgili soruya şu linklerden ulaşabilirsiniz. @powerstorm
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155891965
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 29 Haziran 2023; 1:51:23 > -
Kişi aynı hesapla nick değiştire değiştire tüm forumu dolandırmış siz niçin bi IP ban vesaire atmıyorsunuz bu adamın tüm hesaplarına? Daha kaç kişi dolandırılmalı acaba?
Ek olarak benim Fast makbuzumda DonanımHaber Diablo 4 ücreti diye yazıyor bilginiz olsun. Bayram sonu davayı açtığımda en azından yasal yoldan öğrenmemiş olursunuz adınızın geçtiğini.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X