Şimdi Ara

Diablo III Taksim Gece Açılışı (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
15.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: thebancally

şu tür üstten görünümlü önüne geleni kestigin oyunları hiç sevemedim.World of warcraft,diablo en çok oynanan pc oyunları, bende bir sorun varmış gibi geliyor

Sende sorun yok bende de öyle...skyrim gibi bu diablo gibi wow,bu tarz oyunları nedense oynuyamıyorum...Birincisi anlamıyorum çok karışık geliyor...Tabi alışkanlık meselesi gibi geliyor bana zamanında oynasaydık belki bizde orda olurduk...Ama ordakileri anlayabiliyorum saygım var kendimden örnek bi assasin's creed hayranı olarak ac içinde böyle etkinlikler olsa bir dk. durmaz giderim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

şu tür üstten görünümlü önüne geleni kestigin oyunları hiç sevemedim.World of warcraft,diablo en çok oynanan pc oyunları, bende bir sorun varmış gibi geliyor

Sende sorun yok bende de öyle...skyrim gibi bu diablo gibi wow,bu tarz oyunları nedense oynuyamıyorum...Birincisi anlamıyorum çok karışık geliyor...Tabi alışkanlık meselesi gibi geliyor bana zamanında oynasaydık belki bizde orda olurduk...Ama ordakileri anlayabiliyorum saygım var kendimden örnek bi assasin's creed hayranı olarak ac içinde böyle etkinlikler olsa bir dk. durmaz giderim...

Bende skyrim tarzı büyü falan sevmezdim ama şu an severek oynuyorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.