Şimdi Ara

DiABLO III Multiplayer Topluluğu[PS3][ÇOK KİŞİYİZ :)] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
642
Cevap
4
Favori
13.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

suan kac lv'sin.
    60a kasmak icin seri birsekilde coop yapmay dusunuyorum fakat quick matchlerde surekli oyundan cikma durumu oluyor millette.
    aksama kadar coop yapmak isteyen vamri?

Hocam valla oyunu 4 gün önce aldım PS3'ü 4 gündür kapatmadım diyebilirim. Şu an Hell'de Act I sonundayım aralıksız devam ediyorum. Seviyem 53. Ekle başlayalım hemen. Bu arada isteyen arkadaşlar da eklesin oynarız birlikte. PSN ID: Solidard4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solidard4 -- 8 Eylül 2013; 15:28:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Solidard4

quote:

suan kac lv'sin.
    60a kasmak icin seri birsekilde coop yapmay dusunuyorum fakat quick matchlerde surekli oyundan cikma durumu oluyor millette.
    aksama kadar coop yapmak isteyen vamri?

Hocam valla oyunu 4 gün önce aldım PS3'ü 4 gündür kapatmadım diyebilirim. Şu an Hell'de Act I sonundayım aralıksız devam ediyorum. Seviyem 53. Ekle başlayalım hemen. Bu arada isteyen arkadaşlar da eklesin oynarız birlikte. PSN ID: Solidard4

ekliyorum hemen bende 40 olacagim birlikte kasariz hemen

• Saat 5 gibi katılıcam Barbarian ve Monku 20 lvl yapıp aranıza katılıcam 25 wizard var ama oynandığını pek beğenmedim, Barbar ile devam ediyoruz yolumuza :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mortal-Gamer

psn ekledim dun aksam musait olduugnde bi kac el farm atalim

Mortal ile beraber kasıyoruz akşamları ve inanılmaz keyifli oluyor. 3.ye adam arıyorduk hocam, sen de gelirsen baya keyifli olur.

Dün gece masterIIde oynarken nickimin hakkını verdimn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PC de oyunu 6000 defa bitirmiş birisi için tekrar bu kadar para verip almak mantıklı mı yani yeni bölüm vs oyun o kadar yenilenmiş durumda mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhanuygur

PC de oyunu 6000 defa bitirmiş birisi için tekrar bu kadar para verip almak mantıklı mı yani yeni bölüm vs oyun o kadar yenilenmiş durumda mı

PS3 için özel Journey Uncharted oyunun ıtemlerı var . konsola ozel kamera var bu oyunu tps gibi yapıyo bam başka bi deneyim diyolar
    ben şahsi oynamadım ama journey oyunun pelerini için alabilirim oyunu :D
  • Beyler şimdi giricem sabaha kadar açık olurum PSN : Limp1803 önce mesaj atın

• PSN: YGZ_BJK eklemeyeneler eklesin

• Beyler şimdi giricem sabaha kadar açık olurum PSN : Limp1803 önce mesaj atın

• Beni de ekleyin arkadaşlar şu an hell zorlukta act 3'teyim. online oynuyorum hep 4 kişilik partilerle 58 lvl'ım şu an barbar

Dün gece 2 monk ve demon hunter ile oynadım çok eğlenceli oldu monk sınıfını da beğendim oynaması eğlenceliye benziyor barbardan sonra açarım belki monk. Sizce nasıl barbara göre avantajları ve dezavantajları nelerdir

Psn: timur1881
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

PC de oyunu 6000 defa bitirmiş birisi için tekrar bu kadar para verip almak mantıklı mı yani yeni bölüm vs oyun o kadar yenilenmiş durumda mı

PS3 için özel Journey Uncharted oyunun ıtemlerı var . konsola ozel kamera var bu oyunu tps gibi yapıyo bam başka bi deneyim diyolar

Oyunda gözle görülür anlamda hiçbir değişiklik yok. Drake'in kolyesi, Kral Leoric'in kolluğu ve Leah'nın yüzüğü gibi eşyalar var. Exclusive diye tabir edebileceğimiz şeyler bunlar. Bir de kamera açısı normale kıyasla biraz daha yakın gibi. Fakat kumanda kullanımı o kadar rahat ki oyun başından saatlerce kalkamıyorsunuz. Oyunu 3 kere bitirdim ve bıkmadan usanmadan 4.ye başladım. Gerçekten başarılı olmuş konsol sürümü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solidard4 -- 8 Eylül 2013; 21:15:33 >

• Bu oyun niye bu kadar cabuk bitiyor ki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pércussionist

Bu oyun niye bu kadar cabuk bitiyor ki ?

Zorluk seviyen ne kadar çok olursa o kadar kasarsın dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pércussionist

Bu oyun niye bu kadar cabuk bitiyor ki ?

Benim için bir Diabloyu bitirmek demek son seviye ve Infernoda bitirmek demek oyunu öyle Diabloyu kesmekle bitmiyor yani . Hoş en son Ni no Kuniyi bitirmiş birisi olarak burdaki Grind o kadar tatlı geliyor ki bana

• Şuan oynıyacak varsa omereyiz24 ekleyin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

Oyunda gözle görülür anlamda hiçbir değişiklik yok. Drake'in kolyesi, Kral Leoric'in kolluğu ve Leah'nın yüzüğü gibi eşyalar var. Exclusive diye tabir edebileceğimiz şeyler bunlar. Bir de kamera açısı normale kıyasla biraz daha yakın gibi. Fakat kumanda kullanımı o kadar rahat ki oyun başından saatlerce kalkamıyorsunuz. Oyunu 3 kere bitirdim ve bıkmadan usanmadan 4.ye başladım. Gerçekten başarılı olmuş konsol sürümü.

yukarıda belirttiğim değişiklikler dışında bir önemli değişiklik yancıların (follower) damage katkısı.

yancılar aktif dpsnizin 3te1ine kadar damage desteği sağlıyor. PC D3te yeni paket patch gelirmi bilmem ama 200k dps vururken yancımız 10kda kalıyordu.

normalda da bu aynıydı. biz 300 dps yaparken yancı 29-30 yapıyordu. PS3te yancılar çok daha etkili. bunu farketmem Tempların bir kaç defa bitirici vuruşu yaptığını görmemle oldu.

PC de şu an patates çuvalı olan yancılar burada daha işe yarar, muhtemelen gamepadin hassas olmayan kontrollerinin stress yaratmaması için yapmışlar.

bu arada WD nin zombie dogu2 tane demiştim yukarıda. ancak PC de 3 tane olan köpekler her biri %9 dps veriyordu ve pasifle 4 olup total 27den 36ya çıkıyordu.

Şu an sorun yaşamadığım gibi daha da etkili olduklarını gördüm. büyük ihtimalle can değerleri arttırılmış. ayrıca dps katkıları 9dan 13e çıkmış. işe yaradıklarını söylemek için erken

PCde infernoda pek köpek bulundurmazdı insanlar ama daha etkili olduğu kesin. normalde bir dps çalmışlar (27 yerine 26) ama köpek build yapacam derseniz pasifle 3 puan faiziyle geri veriyorlar. 36 yerine 39 dps veriyor köpekler ki az değil.

ancak belirttiğim gibi oyunun dinamikleri çok farklı. bunu gelecekte build farklılıklarından göreceğiz muhtemelen. gamepad kullanımı ve ahnin olmaması oyun sonunnu çok değiştirecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuros -- 9 Eylül 2013; 12:01:16 >

• Oyunu bitirdim 30 levelim ama 60 kasıcam baştan başlayarak oynamak isteyen omereyiz24

• quote:

Orijinalden alıntı: sinekbaba

Oyunu bitirdim 30 levelim ama 60 kasıcam baştan başlayarak oynamak isteyen omereyiz24

ekledim :) bende 34 um bide demon hunter var kasariz:)

• quote:

Orijinalden alıntı: BJK_YGZ&619

quote:

Orijinalden alıntı: sinekbaba

Oyunu bitirdim 30 levelim ama 60 kasıcam baştan başlayarak oynamak isteyen omereyiz24

ekledim :) bende 34 um bide demon hunter var kasariz:)

Hocam sizin partye giremiyorum

• İnferno'da son bölümdeyim item dizmeye uğraşıyorum da item için en güzel farm noktası neresi sizce ?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.