Şimdi Ara

DIABLO III D&R BULUŞMALARI (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
2
Favori
11.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karaktersizliğin taa önde gideni bu aralın yaptıkları...Bu gibi şahsiyetsiz kıro takımı firmalar menfi çıkar için her boku denerler.Millette rezillik çektiği ile kalır.
  • Aynı manzarayı bende biraz önce şahit oldum.Aral ın yaptığı cidden saçmalık.Sözde aktivite yapıcaz die harcamada yapmışlar.Şimidi ordaki insanlar sırasını bırakıp nasıl eğlensinler?Sırayı bırakıp ordaki aktivitelere katılmak mümkün değil.
    Artı ordaki kargaşada kim nerde vs. sorununu nasıl çözücekler çok merak ediyorum.Sonuçta ihtiyacını gidermeye gidicek insan sırasını kime ve nasıl emanet edicek?
    Bence orda çok fazla izdiham ve sinirler gerilirsede kavga çıkıcağı kesin.Bende iş çıkışı gidicektim şuan kara kara düşünüyorum,sırf bu oyun için bukadar rezilliğe değicekmiki die.

Orijinalden alıntı: Asonas

Karaktersizliğin taa önde gideni bu aralın yaptıkları...Bu gibi şahsiyetsiz kıro takımı firmalar menfi çıkar için her boku denerler.Millette rezillik çektiği ile kalır.

Sabah d&r a gitmeyi planliyor musunuz hala? Bence kapanana kadar telefon ile tacize devam edelim cunku sabah gittigimizde 17-18 inde gelecek demeleri olasidir.
  • Öğlen saatlerinde Tunalı D&R ile görüştüm, oyunun 16sında ellerinde olacağını ondan önceki satışların ön siparişler üzerinden yapılacağını söylediler. Aynı şekilde Vatan Bilgisayar müşteri hizmetleri de 15inde sadece online satışları yapacaklarını belirtti. Ben paşa paşa gidip 16sında kutulu oyun almayı planlıyorum tunalı d&r dan.

DIABLO III D&R BULUŞMALARI

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

İnsanları sıraya sokmak için bir bileklik dağıtmak bu kadar zor olmamalı...

merak etme türkler ona birşeyler yapar.

satanistler taksimde toplandı diye haberler çıkmasın yeter
    AMD Ryzen 7 5800x3d - Arctic Liquid Freezer II 420 aio - Asus x570 ROG Crosshair VIII Hero - Gskill 2 x 16gb 3200CL14 Ram(3800CL16) - Asus Rtx4090 TUF OC - Samsung 990 PRO 2tb m2 SSD, Samsung 980 PRO 1tb m2 SSD, 3 x Samsung 870 QVO 8tb SSD - Samsung G8 OLED Monitor - Phanteks Enthoo Pro 2 Case - Corsair AX1000 Platinum Psu - Creative Sound Blaster AE-9 Sound Card - Noctua NF-A12x25 PWM Chromax, Arctic P14 PWM PST fans, Corsair Icue Commander Core XT - Logitech G815 Tactile Keyboard - Logitech G PRO X SUPERLIGHT Mouse - ARTISAN FX HAYATEOTSU X-SOFT X-LARGE Mousepad - Sennheiser HD 800s hi fi Headphone
  • Beyler!

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: _K_A_İ_N_

Mersin'de olan var yarın saat 10'da Forum DnR gideceğim.Gelmek isteyen varsa söylesin beraber gideriz..Pm bekliyorum.

10da gitsen bile magazaya kargolar 10bucuk 11 gibi geliyor ben ayirttirdim isim filan yazdirdim o gun icinde istedigim zaman gidip alabilirim ole dedi calisan

avm icinde calistiigm icin acilmadan kapida bekleyeyim dedim bosuna bekleme dedi 12 gibi kutulari acariz gelirsin o ara dediler bana eskisehir dr icin konusuyorum

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

quote:

Mersin'de olan var yarın saat 10'da Forum DnR gideceğim.Gelmek isteyen varsa söylesin beraber gideriz..Pm bekliyorum.

10da gitsen bile magazaya kargolar 10bucuk 11 gibi geliyor ben ayirttirdim isim filan yazdirdim o gun icinde istedigim zaman gidip alabilirim ole dedi calisan

avm icinde calistiigm icin acilmadan kapida bekleyeyim dedim bosuna bekleme dedi 12 gibi kutulari acariz gelirsin o ara dediler bana eskisehir dr icin konusuyorum

al işte babam gitti sordu.Yarın Diablo III gelir mi dedi.1 hafta demişler sonra da en erken 3-4 güne gelir bize demişler.Napim bunları ben.

Ya bunlar birşeyden haberleri yok ya da gerçekten 4 güne gelir.Böyle birşey olur mu sizce yarın kesin gelir mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

quote:

al işte babam gitti sordu.Yarın Diablo III gelir mi dedi.1 hafta demişler sonra da en erken 3-4 güne gelir bize demişler.Napim bunları ben.

Ya bunlar birşeyden haberleri yok ya da gerçekten 4 güne gelir.Böyle birşey olur mu sizce yarın kesin gelir mi?

on siparis kagidi cikarti bana iste ayirmak icin isim telefon aldi.
    10 tane filan daha kagit vardi orda.
    araldan geldigi icin simdi istanbula uzaksa tabi kargo sureci uzun olabilir

media markt teknosa filan varsa oralara bak derim
    en kotu araldan siparis ver

ben witcher 2 turkce yama ciktigi gun siparis verdim ertesi gun elimde idi en gec 1 gun sonra oynarsin oyunu

• Kargodaymış hala, adımı aldılar gelince arayacaklarmış.

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • quote:

Bizimki tam bir rezillikti ya, ben böyle saçma sapan bir organizasyon daha görmedim. Yarışma ile verdikleri mousepadler bile Starcraft padiydi, artık siz düşünün saçmalıkları. Bundan sonra böyle bir iş yapmasınlar daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyaan -- 15 Mayıs 2012; 17:05:49 >
    Size şöle söleyebilirim sıradakilerin %50 li kara borsacı yada diablo ile ilgisi olmayan adamlardı.Sıra dağıtımı vardı aslında ama aralık kendisi yapmadı ordaki 1-2 eleman yaptı.Onlarda 300 e kadar saydıki burdada su soru işareti dünden beri kafamı yoruyor.Peki neden 300 e kadar? Onunda kokusu 12 den sonra çıkıcaktı ama biz aptal gibi beklemeye devam ettik tabi hiçbişiden habersiz.
    Ardından dağıtım sırasında yetmezmiş gibi aralın orda saçma planınıda öğrendik kendi ağızlarından.Sanırım izdiham ı görünce dayanamadı bir yetkili ve açıkladı.Gece satışı için sadece 300 CE ayırılmış.Bunda sonraki 150 adetini büyük alışveriş merkezlerine dağıtıcaklarını belirttiler.Fakat olanlardan sonra 450 sini orda satıcaklarını belirttiler biraz ortalık yatıştı.
    Fakat yine sorunlar devam edince(Ozaman biz almıştık ucuz yırttık) satışın sadece SE olucağını belirtmişlerdi en son.
    Sonrasını takip bile etmek istemedim zatne yaşadığım kargaşa ve yorgunluk bana yetmişti.Fakat orda bekleyen çoğu insana yazık oldu.Organizasyon tam bir saçmalıktı.Aradan çok kişi haksız yere CE aldı.Hiç unutamadığım sözde kostüm yarışmasına katılan atkılı bir aptal vardı.Kostümle ilgisi bile yoktu sadece saçmasapan kendisini 2 dk rezil etti ama hiç beklemeden CE alıp gitti.Birazda orda herkez in tansiyonu tavan yaptı.Öbür arkadaşların hakkını yememek lazım ama kostüm yarışmasına sırf CE almak için katılanlar vardı.
    Ben sadece orda ciddi olarak yarışmaya katılan 3-4 kişiyi görebildim.keşke bende 20 liraya bi kostüm kiralasaydım saçma sapan bağri ezilmeden CE alırdık

• quote:

Henüz Türkiye'de maalesef sıra nedir, sıra numarası ne işe yarar gibi kavramlar gelişmiş değil.
    Firmalar reklamlarını yapmak için izdiham olmasından hoşnut oluyorlar, zaten o firmaların başlarındaki insanlar da
    biraz aklı başında, mürekkep yalamış adamlar olsalar, düzenli bir sıra yaparlar ve sıra numarası verirlerdi. Ama
    onlarında sıra ve sıra numarası gibi kavramların ne işe yaradıklarından haberleri olmadığı için bunu yapmıyorlar.

İşin aslı bence izdiham olmasından ve milletin birbirlerini ezmelerinden zevk alıyorlar, böylece daha çok reklam
    yaptıklarını düşünüyorlar.

"‎The unknown future rolls toward us. I face it, for the first time, with a sense of hope. Because if a machine, a terminator, can learn the value of human life, maybe we can, too." -Sarah Connor

• quote:

Orijinalden alıntı: black.rain

Walla aldık CE mizi hayırlısıylada.Böle rezillik görmedim hayatımda. Bir ara zaten isyan çıkıcaktı zor durdurdular.
    Size şöle söleyebilirim sıradakilerin %50 li kara borsacı yada diablo ile ilgisi olmayan adamlardı.Sıra dağıtımı vardı aslında ama aralık kendisi yapmadı ordaki 1-2 eleman yaptı.Onlarda 300 e kadar saydıki burdada su soru işareti dünden beri kafamı yoruyor.Peki neden 300 e kadar? Onunda kokusu 12 den sonra çıkıcaktı ama biz aptal gibi beklemeye devam ettik tabi hiçbişiden habersiz.
    Ardından dağıtım sırasında yetmezmiş gibi aralın orda saçma planınıda öğrendik kendi ağızlarından.Sanırım izdiham ı görünce dayanamadı bir yetkili ve açıkladı.Gece satışı için sadece 300 CE ayırılmış.Bunda sonraki 150 adetini büyük alışveriş merkezlerine dağıtıcaklarını belirttiler.Fakat olanlardan sonra 450 sini orda satıcaklarını belirttiler biraz ortalık yatıştı.
    Fakat yine sorunlar devam edince(Ozaman biz almıştık ucuz yırttık) satışın sadece SE olucağını belirtmişlerdi en son.
    Sonrasını takip bile etmek istemedim zatne yaşadığım kargaşa ve yorgunluk bana yetmişti.Fakat orda bekleyen çoğu insana yazık oldu.Organizasyon tam bir saçmalıktı.Aradan çok kişi haksız yere CE aldı.Hiç unutamadığım sözde kostüm yarışmasına katılan atkılı bir aptal vardı.Kostümle ilgisi bile yoktu sadece saçmasapan kendisini 2 dk rezil etti ama hiç beklemeden CE alıp gitti.Birazda orda herkez in tansiyonu tavan yaptı.Öbür arkadaşların hakkını yememek lazım ama kostüm yarışmasına sırf CE almak için katılanlar vardı.
    Ben sadece orda ciddi olarak yarışmaya katılan 3-4 kişiyi görebildim.keşke bende 20 liraya bi kostüm kiralasaydım saçma sapan bağri ezilmeden CE alırdık

Harika bir betimleme.Zaten oradaki tiplerin yarısı çakal çukal tiplerdi.Birde Aral çalışanlarının tipini görünce adamlar toptan kaybettiler.Şu işi koç holding veya babalardan birileri alsada böyle kepazelik yaşamasa şu insanlar.
    Aral denilince Ankarada starcraft dağıtmına gelen D&R'daki tipleri görünce birden ulan tiplere bak aldığımızın oyunun kalitesine bak diye lafladık...
    Çinçin bebesinin yeni nesil apaçhi tiplemeleri...Yapılacağı organizasyonda bu kadar olur...
    Daha ne beklenebilinir ki!

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.