Şimdi Ara

Diablo Cam (Wifi) Modül

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
5.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda, bu modül ile ilgili pek bilgi bulamadığım için bu konuyu açıyorum. Modül hakkında bildiklerinizi, kullanan varsa tecrübelerini burada paylaşırsa hepimiz bilgi sahibi oluruz. Birkaç tane çeşidi var ama sanrım en mantıklı olan wifi özelliği olan modül. Piyasada 350 tl civarında satılıyor.

Asıl amacım şunu öğrenmek. Cihazım Next 18500 HD+Plus, cihazda modül girişi olduğundan Diablo Wifi Cam 2.3 satın alarak ve cccam server alıp bu modüle yükleyerek dreambox gibi tüm kanalları şifresiz izleyebilir miyim?

Diablo Cam (Wifi) Modül

• slm
    bu modul yazılım sorunlu
    dm 500s modelıne yuklenen ser*** da acan astra,hotbırd kanalı
    bu modulde gostermıyebılıyor........
    denenmıstır
    bu modulu kullananlar cok azdır herkeste 350 tl yok cıhaz parası
    cıhazını ılllakı wıfı ıle baglamak ıstıyorsan
    aırtıes accesspoınt al daha ıyı veya next wıfı brıdge
    ----------------------------------------
    next 18500 cıhazıda cccamda stabıl degıl zaten tam takılma yasarsın
  • 350 TL bu modüle verene kadar, bu fiyata paylaşımlı uygun hd cihaz ve access point alarak kullanabilirsiniz.
  • adk

hatta sadece accesspoınt almann yeterlı

150 mbps ıle 4 kat yukardan sınyal alırsın

http://www.sanalpazar.com/Airties-Air-4310-150mbps-Kablosuz-1-Port-Erisim-Noktasi__isp1710184
  • Bu Modül bir kere her Receiver da çalışmaz yani uyumlu değildir!!!

Kısaca bizim piyasa işi çoğu cihazlarda bu Modül çalışmaz!

Dolayısıyla her Cam-slot olan cihaza bunu takarım da CCCam çalıştırım diye düşünürseniz,aldanırsınız!

Ayrıca "yazlım sorunlu" değildir,sorunlu olan durum sadece ve sadece cihaz ile uyumudur!
    çünkü bazı cihazlarda uyumlu bile olsa tam stabil değildir,dolayısıyla modül cihaz seçiyor!
    Astra/HB ve tüm uydulardaki malum CS işini bu modülle yaparsınız!

++
    Bu modül bildiğim kadarıyla 2005 sonları 2006 başı gibi çıktı ve halen sadece Avrupada çok yoğun kullanılmaktadır!
    Avrupadaki "MARKA" cihazların tamamında çalışıyor diyebilirim,ama çakma-marka veya bir şekilde farklı SW v.s olan
    çoğu cihazlarda da çalışmıyor!!

Kısaca çok seçici ve zor bir modüldür pratikte zaten özellikle TR de çoğunun işinede yaramaz!

Örneğin benimde halen kullandığım efsane Humi5400 cihazda ki bu cihazlarda 99/2000/2001 model filandır ve uyumludur!!
    veya diğer kullandığım Humi2000 ilede uyumludur veya Kati veya Humi iCord veya Technisat,Topfield,Vantage v.s v.s
    cihazlarla da uyumludur!

Gördüğünüz gibi mantığı ve sistemi belki basit ve kullanışlı gibi gözüksede,normalde pratik kullanımda herkesin alıp kullanacağı
    bir modül kesinlikle değildir

++
    Bazı arkadaşların dediği gibi 350 kağıtlada pek alakası yoktur! bu modülün en büyük artısı ki zaten bu mantıkla çıkartılmıştı
    Avrupada bu modül>>>elinizde adam gibi çok kaliteli bir Receiver var ama bu cihaz CS işi yapamıyor!! işte bunu alıyor adam
    ve üstelik kullandığı cihazıda original-image ile kullanıp ve cihazına hiç bir müdahalede bulunmadan takıyor bunu ve CS işini
    yapıyor herkes Enigma2 kullanıpta resim kalitesinden taviz vermek istemiyor!! veya cihazı o dediğim Markalardan olduğu için
    zaten böyle illegal atraksiyonları yapamıyor ve işte burada yine devreye bu modül girerek sana CS yapma imkanı tanımaktadır ve
    Avrupada bu şekilde çok fazla kişi vardır bunu kullanan!

++
    Biz bir ara niyetlendik ama bana kullanımı zor geldi ve fazla anlamadığım için de hiç bulaşmadım! ayrıca elimde Kati de olduğu için
    bu modüle ihtiyacımda kalmamıştı,ama Humi5400 ve 2000 için epeyi bir zaman düşünmüştüm ki bu cihazlarla uyumlu olmasına rağmen
    diğer cihazlarımı alınca Diablo işinide unuttum

++
    Hem tavsiye ederim hemde etmem,zorlukları epeyi vardır,ayrıca bu işten de anlamanız gerekiyor!
    Bu arada modülü SW yüklemek/değiştirmek update v.s işleri yapacaksanız mutlaka bir de yanına CAS3 cihazı almanız gerekiyor!
    buda artı bir maliyet demektir!

Birde elinizdeki cihazda çalışırmı-çalışmazmı sorusuna cevap bulmanız gerekiyor ki işin bir diğer zor kısmıda burasıdır
    yani her gördüğünüz yuvaya sokarım da çalışır olayı yoktur
    Avrupadaki Forumları gezseniz yine bizim piyasa işi cihazlar orada olmadığı için cevap bulamazsınız!
    Sadece belirli MARKA cihazlar için cevap bulursunuz.....

gibi aslında çok zor bir kullanımı vardır,ama ben geçmişte bir çok insan biliyorum TR de bunu kullanan hemde senelerdir!
    ama dediğim gibi cihazları genelde belli markalar idi veya Avrupadan gelenlerdi çoğunlukla!

Sonuç olarak CS işiniz varsa piyasada satılan ve bütçenize uygun bir Receiver alıp malum işi yaparsınız

Saygılar

• arkadasım

benım denenmıstır dedıgım cıhaz bır yenı musterımın cıhazı ve dıablo ıle kullanıyordu ama bıkmıs
    cıhazdan degıl dıablonun cccamdekı kanalları baska cıhaz actıgı halde dıabloda acmamasıdır

http://www.sanalpazar.com/Topfield-7750-Hd-Pvr-+-500gb-Hdd-2-.el__isp3176298

usttekı cıhazdır bu modulun amacı cccam ızlemek degılmı?

pekı cccam ızlemekse astrada ,hotbırdde x kanalı acamazsa bu sorun demek degılmı

muhalefet yapmak ıcın afakı yazılar yazmıyalım
    -----------------------------------------------
    adk
    sıze tavsıyem ucuz dıye
    next 18500 plus almayın
    en super wıfı olsun cccamda donma takılma yapar
    30 dakıkada bır ınternetı kopar ,yayın durur kanser eder

kalıtelı bır hd cıhaz ve accesspoınt alın
    next wıfı kopru de almayın,cıhaz ıle modemde uzaksa yıne sorun olur

• Merhaba, Yeni tv lerde bildiğiniz gibi uydu alıcısı içinde ve modül yeri bulunmakta. Dolayısı ile diablo wifi cam 2.3 ve/veya matrix air cam wifi gibi cihazlar ile cccam server kullanımı olabilirmi acaba) Bu arada kullanmakta olduğum TV Samsung D ve ES serisi.
  • Konu ile ilgilenen yok sanırım ilginç
  • bu konu aslında açıklanmış ama üzerinden zaman geçti diablo2 çıktı. tv ler yenilendi derken son durum ne oldu acaba bilen var mı? ayrıca diablo2 de 550 TL olmuş. Aslında amaç tv lerin kendi receiverlerını kullanarak görüntü kalitesinden ödün vermemek ve tek çanak veya kablo ile ve tek kumanda ile kullanmak.
  • Ben 1 yildir diablo wifi twin ile ugrasiyorum. cccam a baglaniyor ancak belli bir sure sonra serverdan dusuyorsun. kanallari acmiyor. Televizyonum samsung smart tv . Forumlarda o kadar arastirdim ancak bir sonuca ulasamadim. module kodlari girdikten sonra pcde server a bagli gozuyor sonra tvye taktigimda baglanmadi diyor anlamadim gitti. bazen baglaniyor kanallari aciyor sonra yine serverdan dusuyor. Modeme baktigimda ise modul bagli gozukuyor.

bu olay cozulebilirse evdeki kablo derdinden extra cihaz derdinden kurtulmus oluruz. ayrica hd kanallarda cabasi :)
  • Merhaba,

Üstünden çok vakit geçmesine rağmen bir soru sormak isterim:

Bu cihazdan halihazırda sorunsuz kullanan var mı? yani ben evimde samsung marka lcd televizyonumda dahili alıcı ile bunu kullanmak istiyorum ancak kurulumu zor, serverdan düşme gibi sıkıntılar devam etmekte mıdır?

2.3 versiyonu çıkmış ya da dual 2.5 twin olanı var.

Bu model ya da modelleri kullanan varsa, bilgi verebilirse çok makbule geçer, zira tvnin kendi tuneriyle tv izlemek, daha güzel görüntü kalitesine sahip...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.