Şimdi Ara

Diablo 4'ün betasını seneye görebiliriz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Diablo 4'ün betasını seneye görebiliriz



    Oyun nasıl olacak?

    Blizzard, Blizzcon 2019 etkinliğinde resmi olarak Diablo 4'ü duyurdu. Diablo 2'ye benzer yapısıyla eski ve yeni oyuncuları tek bir çatı altında toplayan oyun, bugünlerde oyuncular tarafından merakla bekleniyor. Şimdi ise yabancı basının belirttiğine göre oyunun betası, 2020'nin ilk aylarında düzenlenecek. Oyuncuları pek fazla bekletmeyi planlamayan Blizzard, Diablo 3'te tabiri caiz ise senelerce bekletmişti. Üçüncü oyun çıkmadan kısa oynanış videoları yayınlayan, ancak oyunu seneler sonra çıkartan geliştiriciler bu yüzden fazlasıyla eleştirilmişti. Diğer bir taraftan bu çıkışında karakterler arasında Amazon ve Paladin karakterlerinin bulunacağı da söylenmekte. Blizzard, Druid, Barbarian ve Sorceress sınıflarını duyuran geliştiriciler, oyun çıktıktan sonra güncelleme paketleri sayesinde yeni karakterler geleceğini söylemişlerdi.
    Diablo 4'ün betasını seneye görebiliriz

    Son olarak Diablo 2 Remaster projesinin de iptal edildiği tahmin ediliyor. Diablo 2'yi özleyen oyuncular için söylenti halinde dolaşan bu proje, muhtemelen şimdilik Diablo 4'ün gölgesinde kalmış olabilir. Çapraz platform desteğine de sahip olacağı açıklanan Diablo 4, özellikle çevrimiçi tarafta büyük yeniliklere imza atacak. Oyuncular ise özel olarak PvP modunu merak etmekte.


    kaynak







  • Diablo 2 remaster iptal edilmedi bence. 2020 senesi, diablo 2 nin 20. senesi ve haziran ayına geliyor 20. yıl dönümü. Haziran ayında bir sürpriz yapacaklarına inanıyorum ben.
  • yaman01 Y kullanıcısına yanıt
    Diablo 2 remastered projesi hiç başlamadı bence, zaten Diablo 4 görünüş olarak arabirimine, renk paletine kadar Diablo 2 çizgisinde görünüyor.
    Diablo 2'yle 4'e çelme takmak istemezler, ama keşke yapsalar elbette. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.