Şimdi Ara

Diablo 3 Yıldönümü bonusları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün 4.5 saat kadar oynadım full rift. 2-3kişilik partiydik 20-25tane leg attı.
    Kadala coştu 500blood a 7leg falan veriyor
  • Dün rift yapmadan campaign ve bounty ile 3 set 2 leg planı verdi. ayrıca 2 leg item düştü.. Khadal ablamızdan 60 sharda 1 leg glove edindim.
  • Droplarda çok ciddi artış var. Dün bounty de ilk vyr set parçam olarak eldiven düştü. Sonrasında perfect-roll bir magefist geldi onu andariel takip etti.
    Set plan da yağıyor resmen. Gayet memnunum droplardan ama her zamanki gibi goblinler ve kadala dan hayır yok.
  • Kac gün sürecek bu etkinlik bilen varmı 1 günlük değildir umarım cok fazla oynayamadan yat saati geldi
  • 3ddark kullanıcısına yanıt
    22 mayıs'a kadar sürecek.

bana boyna plan atıyor ya bi rift yaptım 6 tane plan düştü
  • Çok leg düşüyor, boş geçen rift olmadı bana dün. Tabi işe yarar kullabileceğim bir şey gelmedi diyebilirim. Anca 1 tane thunderfury geldi int-vita, koydum sandığa belki ilerde int'i dex yapar monk'a veririm. Firebird yine es geçmedi, belki 10. eldiveni geldi.
    Neyse FS bitmişti neredeyse baya stok oldu yeniden yeni daha güzel craft'lar için. Droplar kötü gelse bile ben böyle düşünüyorum, her düşen çöp leg yeni daha güzel craft için mataryeldir. Crusader'a sağlam Asheara yapamadım henüz, CDR vyr wizard için daha güzel born shoulders, daha fazla aughild's...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 16 Mayıs 2014; 10:03:33 >
  • Kaçak Mazot kullanıcısına yanıt
    Evet, Blizzard o kadarda beleş değil demeye getiriyor. Mesaj açık; al sana plan, yardırmaya devam et.
  • %100 demişler ama ben dün bountyden 1 leg aldim oda ise yaramaz. 5-6 t1 rift yaptım 1 tane bile leg atmadı kadala da ona keza. şanssızım sanırım.
  • Dün banada leg yağdı resmen ama plan Herhalde düşebilecek başka plan yoktur transmog hatrına yapabildiklerimi yaptım.Bazısı gerçekten hoş olmuş
    Mesela ismini unuttuğum bir mace var 2h diablo faz değiştirince yere vuruyordu hatırlarsanız aynısı yapıyor silah ama yerden beyaz çatlaklar açıyor(diablodaki gibi alevli değil) animasyon çok hoşuma gitti.Onun haricinde gene leg attı saymadım tabi ama işime yaramadığı için açıkçası önem vermedim.
    Verimli bir hafta olucak gibi
  • Beyaz item'ları da uçurmuşlar craft gereksinimlerinde, tamamen gereksiz olmuş yine. Sandıkta 1 slot komple beyaz item sirkülasyonum vardı, hepsini kırdım yer açıldı anca ama bence kaldırmasalar iyidi, bir anlamı vardı toplayıp ona da koşturuyorduk. Neyse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

Beyaz item'ları da uçurmuşlar craft gereksinimlerinde, tamamen gereksiz olmuş yine. Sandıkta 1 slot komple beyaz item sirkülasyonum vardı, hepsini kırdım yer açıldı anca ama bence kaldırmasalar iyidi, bir anlamı vardı toplayıp ona da koşturuyorduk. Neyse...

iyi oldu bence ya yeterince materyal istiyordu zaten, bir de beyaz itemlar o kadar uyuz ki çok zor bulunuyor.
  • Beyaz itemlerin gitmesi gayet isabetliydi hatta patchde gelen en mantıklı şeydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 16 Mayıs 2014; 19:08:49 >
  • bu düşük level t6 da shard kasma olayı fix yedi mi beyler ? dün biz arkadaşla denedik 1 tur olmadı
  • Son iki gunde wd icin en iyi kafaliklarin hepsi dustu. Jeramdan 2 tane dustu. Tor1-6 arasi bir fark olabilir bilmiyorum ama jeramla taskeri expert seviyesinde falan dusurmustum bikac hafta once. Bir de oyunla alakli bir sorunum var. yeni sistem topladim. Ozellikleri gayet yeterli ama ani ve ciddi fps dususleri oluyor. Onceden inventoryi acmaya calistigimda donma oluyordu yeni patchle duzeldi. Acaba bu fps sorunu da diablonun optimizasyon sorunu mudur. Sizlerde de ani fps dususu oluyor mu?

Duzeltme: su linkte bu sorundan bahsedilmis gormemisim. Eger ayni sorunu yasayan varsa bakabilir;
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=91702959

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kereta -- 17 Mayıs 2014; 0:45:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FPS sorunu hissedilir düzeyde var, ne kadar grafik ayarları düşürülse de düzelmiyor. Clan'dan yabancılar da şikayetçi, optimizasyon ile ilgili olduğu kesin. Ben birçok ayarı kıstım ama yine party ile oynarken kasıyor, solo'da sıkıntı yok pek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 17 Mayıs 2014; 2:19:45 >
  • arkadaşlar 70 level demon hunter paragon levelım 40 tek başıma rift e gitmeyi düşünüyorumda torment 1 mi uygun sizce yoksa mastermı ? ben bunların 2si arasında item düşme farkı göremedim bilemiyorum...
  • Vio35 kullanıcısına yanıt
    torment seviyesinde oynayabiliyorsan oyna orada.. exp kasacak itemler takmaya özen gösterin özellikle kafalıktaki bayağı işe yarıyor diyebilirim. itemler sanırım t3 ve sonrası için güzelleşiyor gibime geldi.. ilk defa dün t3 başladım ve zunimass düşürdüm. bu kadar yeni patch ile, ros ile bu kadar zamandır t1-t2 vs oynadım hiç zunimassa görmemiştim.
  • tavsiye için teşekkürler torment 1 de oynuyabiliyorum elitelerin kurbağa örümcek tarzı olanları keserken sıkıntı yaşıyorum çok sıkıştırıyorlar ama sorun değil
  • Vio35 kullanıcısına yanıt
    aslında en güzel publicten çıkmamak.. özellikle t1 public
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

torment seviyesinde oynayabiliyorsan oyna orada.. exp kasacak itemler takmaya özen gösterin özellikle kafalıktaki bayağı işe yarıyor diyebilirim. itemler sanırım t3 ve sonrası için güzelleşiyor gibime geldi.. ilk defa dün t3 başladım ve zunimass düşürdüm. bu kadar yeni patch ile, ros ile bu kadar zamandır t1-t2 vs oynadım hiç zunimassa görmemiştim.

Bence de T3 ve sonrasında item kalitesi yükseliyor.Özellikle t1 ve t3 arasında gözle görülür bir fark var
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.