Şimdi Ara

Diablo 3 vs KOTA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Diablo 3 oynamaya başladığımdan beri kotam cok hızlı doluyor acaba bendemi sorun var yoksa herkesde bu durum var onu sormak istiyorum
    Öncelikle Süperonline fiber (25 Mbps Hız, Limitsiz Kota, 20GB Hız Alanı) kullanıyorum bu ay (10.09.2013) olmasına rağmen 10 günde 20gb kotayı aştığım için hızım 3Mbps düştü.Günde 6 7 saat oynadığımı düşünürsek 10 günde 20gb kota dolma ihtimali varmı???
    Bu süre zarfında hiçbir şekilde film müzik indirmedim yanlızca twitch den Turknukem(Hadi reklamda yaptım :D) izledim.
    Sizce başka bir sorunummu var yoksa bu şelikde kota yemesi doğrumu bu konuda test yapmış arkadaşlardan yorum bekliyorum



  • wireless kullanıyorsan seni çözmüş olabilirler. şifre değiştirmen çok bişi değiştirmez. veya süper online merkezinde bir kedi var da olabilir. gerçi bu olasılık ay sonuna doğru ortaya çıkar herşey normal giderken son anda 3-4 gb birileri çeker senin 5 gb lık sınırlı alanını aşar ve dünya kadar para ödersin bunlar ütopya felan değil herzaman karşılanabilen olaylardır.

    bende 4-5 saat oynuyorum bu tür oyunlar o kadar kotadan yemez çünkü bizler çok bişi yapmıyoruz oynarken çok az (Kbayt) seviyede download nerdeyse bir hiç (bayt) olacak seviyede upload yapıyoruz. geri kalan herşeyi oyun serveri ve bizde yüklü program yapıyor.
  • YALMANER Y kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle Diablo dan olmadığını söyleyebilirim. 1 saatlik oyun yaklaşık 50 mb götürüyor. Fakat twitch tv den izlemen kotayı doldurmuş olabilir. Hele ki HD izliyorsan.
  • Detaylı kota kullanımına baktım her gün 11.44 den 23.44 kadar sureklı 3-4 gb kulandıgım gozukuyor tamam bu saatler arasında kullandığım doğruda bu kadar sömürdüğünü bilmiyordum silent knight dediği gibi twitch yapmış olabilir.wirelless girme gibi birşey olamaz çünkü yan odadan ben bile zor giriyom 1 seviye kadar çekiyor sırf bu yuzden tv ye kablo cektırdım.Artık birkaç gün sadece oyun oynayacam bakalım bu sefer ne kadar goturecek.Teşekkür ederim cevaplarınız için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.