Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Diablo 3 ve Wow Account satılık birarada (57lwlbarbarian ) Satın Al 4 Haziran 2013 13:32 1 1 Diablo 3 ve Wow Account satılık birarada (57lwlbarbarian ) arkadaslar uzun zmandir girmedigim accountum var diablo 3te 55 lwl itemli barbarian vardir. wow accountumda ise 70+hero mevcut hepsi itemli goldlu bide 80 lwl mage mevcut artık oynamadıgım için satıyorum alacak arkadasa hayirli olsun indirim azda olsa yapılır diablo resmi var ancak wowda uzun süredir oynamadıgım için ssleri koyamıyorum heroları göstermiyor Fiyat : 80 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık cod black ops6 Logitech G733 7.1 kulaklık LOGİTECH G733 OYUNCU KULAKLIGI xbox 9. nesil controller siyah
resimler ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık cod black ops6 Logitech G733 7.1 kulaklık LOGİTECH G733 OYUNCU KULAKLIGI xbox 9. nesil controller siyah