Şimdi Ara

diablo 3 ros satin alma hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben bir arkadas ile ros alicam o ps 4 e alacakmis ben pcye biraz arastirdim oyun kartimda filan ucuza veriyor g2a filanda var ama ben bu tarz sitelerden hic alisveris yapmadigim icin biraz endiselenoyorum siz nasil aldiniz nereden aldiniz biraz yardimci olursaniz sevinirim :)¹ birde ps4 ve pc bir arada oynaniyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Akagami No Shanks kullanıcısına yanıt
    Konsol platformuyla PC platformu ayrilar... Yani sen PS4 icin alip arkadasin PC icin alirsa oynayamazsiniz....

oyunkartimdan alanlardan bir suru sikayet okudum. yani alip keyi bir sure sonra yalan oluyor sonra tekrar yeni key istiyorsun(veriyorlar)...vs. yani ugrasirim ben diyorsan al. ama ben olsam almazdim.

g2a ise forumda hic sikayeti olan gozume carpmadi. Ama tabi alirken kredi karti yerine sanal kart(paypalda bile olsa) kullanman. Yani standart kart emniyetini almani oneririm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

Konsol platformuyla PC platformu ayrilar... Yani sen PS4 icin alip arkadasin PC icin alirsa oynayamazsiniz....

oyunkartimdan alanlardan bir suru sikayet okudum. yani alip keyi bir sure sonra yalan oluyor sonra tekrar yeni key istiyorsun(veriyorlar)...vs. yani ugrasirim ben diyorsan al. ama ben olsam almazdim.

g2a ise forumda hic sikayeti olan gozume carpmadi. Ama tabi alirken kredi karti yerine sanal kart(paypalda bile olsa) kullanman. Yani standart kart emniyetini almani oneririm...

g2a dan yada durma playden alırım sanırım cevabınız için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

Kotu olmus ayri olmasi, UDE cok hostu :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.